So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

TISSIHOMMIA, raivotar Ruusunen


Eilen aamulla tässä asunnossa elettiin seesteisiä aikoja. Sängyllä pötkötteli iloinen vauva, joka naureskeli omille jutuilleen, poseerasi kameralle ja hymyili äidille, minkä jutuiltaan ennätti. Tehtiin yhdessä aamupalaa ja hän simahti kesken juttujensa sitteriin. Nukkui niin nätisti, että äiskä ehti syödä rauhassa aamupalaa ja tiskata. Sitten prinsessa heräsi, mutta ruokaili nätisti ja piti vain pienen palaverin, kun äiti vaati, että ulos lähdettäessä pitää laittaa pipo ja haalari. Hän nukahti vaunuihin välittömästi ja nukkui vielä tunnin lenkin jälkeen toiset kaksi tuntia parvekkeella. Sillä välin äiti ehti imuroida ja ruokailla, sekä pumpata maitoakin pakkaseen. 

Sounds too good to be true? -No, niin minustakin. 

Neidin herätessä äidille kävi välittömästi selväksi, että prinsessa Ruususen virka-aika oli ohitse. Raivotar Ruususen vastaanotto päivystäisi tästä eteenpäin. No mutta! Nukkukaapas itse kolme tuntia putkeen: nälkähän siinä tulee! Siispä: kävimme tissihommiin. Tovi siinä ehdittiin ottaa huikkaa, kun saimme vieraaksi serkun vaimokkeineen. Myös pikkuserkku Rasmus tuli Ruususta tapaamaan, mutta hän ei vieraista ollut niin kovin kiinnostunut. Meillä oli tissipalaveri hyvin pahasti kesken. Kolme tuntia sohvalla palaveerattuamme Ruusunen sai iskostettua äidin tajuntaan, että kyllä: tässä menee ihan koko ilta. Tiheän imun kausi: bring it on. My boobs are ready. Onneksi synnärihuonetoverillani Sarilla ja Ruususen synttärikaima Nupulla oli tismalleen sama tilanen Raumalla käynnissä. Kyllä siinä äipät sai whatsupissa revittyä hyvät huumorit näistä tissihommista. 

"Nyt nukahti tissille ni arvaa uskallanko liikkua? NO EN! Tuntuu että on joku pommi sylissä ja yksiki väärä liike ni se RÄJÄHTÄÄ". 

Maitotilausta tehtiin tällä kertaa seitsemän tuntia. Kyllä. Seitsemän. Tämän seitsemän tunnin aikana pidettiin MUUTAMA palaveri ja Raivotar niin mielensä pahoitti yhden jos toisenkin kerran. Tässä ihan muutama asia, mikä aiheutti melkoista palautekeskustelua: 


Jalka oli huonossa asennossa.

Minua syötettiin kehtoasennossa, vaikka halusin takanoja-asentoon.

Minua syötettiin takanoja-asennossa, vaikka halusin nimenomaan kehtoasentoon.

Minua syötettiin, vaikka halusin pitää tauon ja tulla rinnalle hengailemaan. 

Minua ei hytkytetty samalla kun syön. 

Äiti kävi huuhtelemassa rintakumin välissä ja siinä oli vettä. 

Housut puristi vyötäröstä.

Sukat oli huonot.

Tilalle laitetut villasukatkin oli huonot.

Ilman sukkia ja housuja tuli kylmä, piti saada pehmoinen viltti jalkojen päälle. 

Maito herui liian hitaasti. 

Vaippa oli märkä. 

Vaippa piti vaihtaa, jolloin piti pitää tauko tissihommista. 

Hoitopöydän Bonanaama ei vastannut keskustelunavaukseen. 


Hoitopöydän perhosetkaan eivät vastanneet keskustelunavauksiin. 


Nukahdin kesken tilauksen ja havahduin kun tissi irtosi suusta. 

Nukahdin ja äiti oli siirtänyt pois sylistä. 

Iskä tuli kotiin ja otti syliin kesken tilauksen. 

Klo 21:30 rauha laskeutui maahan, Raivottaren masu oli maidosta piukea ja kaikki tässä talossa nukkuivat sikeästi. Aamulla prinsessa Ruusunen avasi silmänsä klo 6.30 ja hymyili äidin kasvot nähdessään. Isillekin suotiin hymy jos toinenkin. Syötiin ja syönnin jälkeen äiskä pumppasi vielä melkein 100ml maitoa jemmaan. 

"Katos nyt kulta, miten hienosti meni eilinen tilaus perille. Kyl sää vaan olit ahkera tyttö". 


Ruusunen katsoo viekkaana. I'm not done yet. Aamulla tissipuuhissa vierähti 3h. Sitten neiti sippasi ja äiskä poistui näkymättömän miehen ja vauvan välistä ninjaliikkein. Nukkukoot ne päikkäreitä, ketkä osaa. 


Hetki sitten näkymätön mies saapui silmät ristissä olohuoneeseen. 


"Käviks sä siel kaupas jo". 
"Joo. Mitkä minipäikkärit sä oikei otit". 
"Tuli kuuma. Mä oon iha hiest märkä. Ja Ruusunen löi mua nyrkillä". 

Makuuhuoneesta kuuluu pientä ähinää. Mies katsoo minua kysyvästi. 


"Haluaksä sämpylää ennenku Raivotar herää"? 

Vaikuttaa vahvasti siltä, että eilinen maitotilaus on sittenkin jäänyt pahasti vaiheeseen. Eipä mittää, tänään jatketaan. Mitähän sitä sitten katsois telkkarista, kun Sinkkuelämät tuli jo pyöräytettyä kertaalleen taas läpi? 


Transleissön: Tissihommat, sam siriöss bisnesss.