So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

TUNTEISIINAvasin vime kuussa  kilarimuijan erilaisia ilmenemismuotoja. Postaus sai niin hyvän vastaanoton, että päätin jakaa jatkossakin kyseisen tyypin edesottamuksia teidän kanssanne. Yksi tapa kasvaa, on nimittäin katsoa peiliin ja oppia nauramaan itselleen. Muistutan kuitenkin, ettei näitä kilarimuijan juttuja kannata ottaa kovin vakavasti. Kuten todettua, enimmäkseen olen hyvinkin leppoisa ja hyväntuulinen tapaus. Tässä nyt ihan pari juttua, mitkä menivät niin sanotusti tunteisiin: 

1. Pienellä ja mutkaisella tiellä traktorikuski peräkärryineen päätti sitkeästi ajaa vastaan, vaikka minulla oli etuajo-oikeus ja hänen olisi ollut helpompi peruuttaa takaisin kuin minun. Vitun kusipää, ihan pekkapokkana sitten ajat vaan eteepäi vai. VOI JUMALAUTA”. 

2. Väistin metsän eläintä, minkä seurauksena ajoin ohi risteyksestä ja piti peruuttaa. Peruutin sitten niin vauhdilla, että unohdin katsoa taakse. Peruutin puoliksi ojaan. ”Voi ny vitunperkeleensaatana”. Onneksi pääsin omin avuin pois. Ja matka jatkuu.

3. Joku ajoi suoralla pikatiellä 100 alueella 70km/h, vaikka keliolosuhteet olivat erinomaiset, eikä minun lisäkseni muuta liikennettä. vitun vaari löydäksää sitä kaasupoljinta vai et”.

4. Näkymätön mies ajoi minun mielestäni liian lujaa Prisman parkkipaikalla.

5. Näkymätön mies ei huolinut apuani yhden lomakkeen täyttämisessä. Autoin väkisin. ”Onko pakko ottaa kaikki hyökkäyksenä ku MÄ YRITÄN VAAN AUTTAA SUA”.

6. Lähdin lenkille ja tajusin puolessa välissä matkaa, että laitoin väärät lenkkarit jalkaan. Hiertävät perkeleesti vähän. Seesteinen ja iloinen nainen vaihtui jossakin veristen kantapäiden ja kahden kilometrin vaiheilla kilarimuijaan. Kiukun voimalla vedin kotio asti: ei antanu luonto peräks soittaa miehelle, että tulisi hakemaan.

7. Lähdin Kirppiskierrokselle, katselemaan lastenvaatteita. BIG mistake. Siis aivan käsittämättömän huonokuntoisia rättejä järkyttävillä pyyntihinnoilla. "Käytetty on käytetty ja siitä ei pyydetä samaa ku uudesta vaik siin lukis kymmenes kohtaa MOLO tai Polarn o Pyret". Mäku aina luulin, että kirpparille viedään kamaa, et niist pääsis eroo, ei siks et niillä tehtäs tulosta. Voi jeeesusmariajajooooosef. Löytyi tasan yksi pöytä, missä vaatteiden hintalaatusuhde oli kohdallaan.

8. Kävin parissa liikkeessä katselemassa lastenvaatteita. HUGE mistake. "JA KUKA MUKA PÄÄTTI ET SININEN, KELTAINEN JA ORANSSI ON VAAN POIKIEN VÄREJÄ JA PUNAINEN+PINKKI+VAALEANPUNAINEN VAAN TYTTÖJEN VÄREJÄ"? Ja pelkkiä nallepukuja kaikkialla. Kyl nii meni hermo. En ostanu mitää.

9. Tajusin kotona, että yksikään ostamistani vauvan vaatteista ei mätsää keskenään yhteen. "EI EI EI EI EI JÄRKI LÄHTEE".

10. Näkymätön mies ei antanut ottaa kuvaa sen Destinyhahmosta.

11. Näkymätön mies jätti kissat yöksi vapaalle jalalle. Aamulla sohvalla oli oksennusta.

12. Seurailin muutamaa erittäin kärkästä keskustelua eräässä Facebookin vauvaryhmässä. Parissakin keskustelussa alkujaan hyvää tarkoittanut tuleva äiti LYNKATTIIN muutaman ehkä hieman huonohkon sanavalinnan johdosta. Kyl nyt nii meni hermo sit taas. Keskustelun taso oli kuin viistoistkesäsillä. Luetaan rivien välistä sellaista, mitä siellä ei ole. Ei minkäänlaisia kykyjä asettua toisen asemaan saati työkaluja perustella asiallisesti omaa eriävää mielipidettä. MINÄ MINÄ MINÄ OLEN OIKEASSA JA HALUAN SANOA SEN KAIKILLE JA SITTEN KAIKILLE MUILLE TULEE PAHA MIELI, MUTTA OLINPAHAN MINÄ OIKEASSA. KYLLÄPÄ NYT ON ITSELLÄKIN HYVÄ MIELI, KUN SAIN KUNNOLLA PÄTEÄ JA VILJELLÄ VITTUA. KYLLÄ MINULLA NYT ON KAIKKEIN KIRKKAIN KRUUNU. Pelottavinta on se, että kyse on MUKA aikuisista ihmisistä. Osa jo kahdenkympin paremmalla puolella. PELOTTAVAA. En edes halua tietää, millaisia arvoja ko. käytöstavat hallitseva henkilö opettaa tulevalle lapselleen. Tunteisiin, sisimpääni matkustan, jooooooooo ja niiiiiiiin. Taakse verhon kurkistan. 


Jottei kilarimuija varastaisi kaikkea huomiota valokeilasta, mainitaan pari tilannetta, missä myös Itkumuija pääsi valloilleen. Pari kertaa meni sipulia silmään. Vain pari. 


1. Rakas sinusta on tullut pullukka -sarjassa mies laihtui 23kg. Huikee saavutus. Sibulee.
2. Pesin ostamani vauvan vaatteet ja ripustin niitä kuivumaan. Ne oli niin pieniä ja söpöjä. Roska silmässä.
3. Tulen ja jään laulu -kirjasarjassa yksi lempihahmoistani kuoli, toisin kuin sarjaversiossa. Tuli puun takaa, mutta en spoilaa enempää. Itketti silti.
4. Vain elämää ja Suvi Teräsniskan sovitus Yhtenä iltana -biisistä.
5. Kissa, joka ei juuri pidä ihmisistä ja hellyydestä, tuli itse rapsutettavaksi ilman taka-ajatuksia ruoasta. Äiskällä meni roska silmään.

6. Siskon adoptiokissat menivät hukkaan, koirien tullessa taloon. Toinen tuli heti kotiin, mutta Tapsa katosi muutamaksi päiväksi. Sitten sisko laittoi viestiä, että Tapsa oli tullut takaisin kotiin ja kastike kelpasi. Taas roska silmässä.

Peace and love. Antakaa anteeksi, se on tää raskaus, mikä puhuu. Hyvä mä olen. Se mä olen ja ihmisenä kiva. ;)