So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

VIIKONLOPPU


Perjantaina juotiin Mamman 85-vee synttärikaffeet ennen siskon muuttopuuhiin ryhtymistä. Synttärisankari suhtautui itse ikääntymiseensä melko tyynesti, vaikka minusta tuntuu niin hullulta, että joku on todellakin elänyt jo 85 vuotta! Tämän lisäksi hän on säilynyt tismalleen samannäköisenä vähintääkin viimeiset 26 vuotta. IHMEGEENIT! Jos jotain ulkonäköön liittyvää saisi valita tästä geenipoolista, valitsisin ehdottomasti mamman hiukset! Täydellisen hopeaiset ja silti niin vahvat! Toki voisi myös toivoa perineensä Mamman terveyden. Tämä supernainen ei nimittäin syö monivitamiinin lisäksi juuri muuta kuin verenpaine- ja verenohennuslääkkeitä. Ostimme aikanaan hänelle 80v lahjaksi "mersun", eli varttuneemmalle väelle tarkoitetun potkukelkan. Siellä se seisoo uudenkarheana autotallissa edelleen, Mamma kun polkee OMALLA PYÖRÄLLÄ kesät talvet, kielloista huolimatta. Hän kovasti jo makustelee uutta titteliään: "isoisoäiti". Ylpeänä hän esitteli minulle vuoden 92 kotivinkkilehteä, missä on "parhaat nuttuohjeet". Tallessa on kuulemma vielä suvussa kulkenut kastemekkokin, mikäli haluamme sitä käyttää. 

Kahvittelun jälkeen koko loppupäivä meni sutjakkaasti muuttopuuhissa. Vaikka en mitään isompia tavaroita nostellut ja päävetovastuunani oli pizzan pyörittäminen, olin siitä huolimatta illalla aivan valmis kaatumaan sänkyyn. Vain elämää meni pilkkiessä, mutta pakko kyllä todeta, että aika yllätyksellinen porukka on tällä kaudella kyhätty kokoon. Jakso toisensa perään biisien tulkinnat pääsevät yllättämään. Totesin myös, että jos Jalo olisi ihminen, se olisi aivan Hectorin näköinen. Yhtä filosofinen tapaus. Lauantai meni hieman erilaisen työpäivän merkeissä, kun ABC:llä juhlittiin 10v synttäreitä. Vielä meni S-koon liivi kiinni asti! Bebe intoutui aina jamittelemaan livemusiikin tahtiin, ensimmäistä kertaa tunsin potkut kunnolla seisoma-asennossa! Kahdeksantuntinen työpäivä hurahti kuin siivillä. Uskon, että erityisesti lapsille ja vanhuksille tapahtuma oli oikein mieluinen. Apsiapina oli mieletön hitti! Taas muistaa, miksi asiakaspalvelu on se oma juttu. Kaikki ne kohtaamiset, iloiset kasvot ja tunne, kun onnistut maailman pienimmällä jutulla muuttamaan toisen päivän hieman paremmaksi. Lisänä se, että saat tehdä sitä hyvässä porukassa ja hyvällä sykkeellä; tällä kertaa vieläpä ulkoilmassa! 

Seuraavat puolitoista viikkoa kuluvatkin viimeisiä kesälomapäiviä viettäessä. Tarkoituksena olisi ainakin poiketa Tampereella joku päivä ja ottaa iiiiiiiiisisti. 

Synttäreiltä tarttui mukaan uuden lenkkipipon lisäksi myös järkyttävän hyvää kakkua. Myönnän, että saatoin aloittaa tänään aamuni sen voimalla. No hitto, miksei?