So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Lupaus

Edellinen vuosi on kääntymässä uudeksi ja tämä hetki aikaansaa ihmisillä toivon että syntyisimme vuoden alusta taas uutena ihmisenä. On aika muuttua paremmaksi ihmiseksi ja tehdä tämän prosessin mukaiset lupaukset. Ennen mietin uuden vuoden lupausten olevan täysin turha ja idioottimainen tapa. Urheilutaustani takia ajattelin etteivät yhden päivän lupaukset ja päätökset ole sitä jatkuvuutta joka tuo oikeasti muutoksia.

Jos teet siis lupauksia, valitse mieluummin suunta johon haluat itseäsi viedä ja hyväksy taka-askeleet.

Nykyisin mietin sen olevan oikeastaan oiva päivä. On olemassa edes yksi päivä jolloin ihmiset miettivät muutoksia itsessään. Hyvin usein me mietimme miten toisten ihmisten tulisi muuttua mutta kuten tiedämme, se ei ole meidän käsissämme. Siksi uuden vuoden lupaukset eivät tunnukaan aivan turhilta. Uusi vuosi, vaikkakin hyvin usein vain muutaman päivän ajan, saa aikaan prosesseja jotka pyrkivät muuttamaan meitä eikä muita.


Arvomaailmamme on se kannustin millaisia muutoksia toivomme. Voi olla että ne liittyvät ulkoisiin asioihin. Ulkomuodon muutokset tai raha ja sen avulla saadut hyödykkeet lienevät suosituimpia toiveita. Jos unohdat ulkomuodon tai painon ja keskitytkin voimaan hyvin, siirryt lähemmäksi sisintäsi. Harvoin pelkästään tuijottamalla ulkoisia muutoksia, pysyvät muutokset tapahtuvat. Myös samantapainen muutos toiveissasi rahaan tapahtuu tuolla ajatuksen vaihdolla. Mikäli panostat hyvinvointiin, henkiseen kasvuun ja rakkauteen, huomaat muutaman asian tapahtuvan. Olet onnellisempi. Onnellisena raha-asiat sujuvat paremmin. Arvomaailmasi muuttuu. Huomaat että loppujen lopuksi ainut asia jonka voit omistaa, on sydämesi ajatukset. Sielusi.

Teitpähän minkä tahansa lupauksen itsellesi tai olitpahan tekemättä, on tärkeää muistaa ettei ehdoton mieli johda hyvään lopputulokseen. Ole joustava tunteillesi, hyväksy ettei maailma aina pyöri niin kuin haluat. Jos teet siis lupauksia, valitse mieluummin suunta johon haluat itseäsi viedä ja hyväksy taka-askeleet. Tällöin voit jatkaa matkaasi, ilman että keskeytät muutoksen, jota haluat.