Minä

20 faktaa itsestäni!

Jokaisella meistä on omat salaisuutemme ja niin sanotut 'oudot' tapamme. Toisilla niitä on enemmän, kun taas toisilla vähemmän. Mutta uskon että jokaiselta niitä löytyy, ainakin muutamia. Muistan joskus törmänneeni vähän saman tyyliseen postaukseen ja ajattelin, että olisi mukava kertoa itsestäni enemmän. Paljastaa teille ne minun ’oudot’ tapani ja faktat itsestäni. Ehkä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy yksi tai jopa useampi, kuka tekee näitä samoja asioita? 

1. Täytän seuraavaksi 24 ja horoskoopiltani olen härkä.

2. Olen saanut viidennellä luokalla (kesälomalla) pesäpallomailasta vahingossa iskun päähäni. Otsaani koristaa vieläkin arpi muistona tapahtuneesta.

3. Usein jos näen mainoksen tai luen tekstiä, alan mielessäni laskemaan siinä olevia kirjaimia. En tiedä miksi ja mistä tämä outo tapa on tullut, mutta teen tätä usein. Myös saataan mielessäni tavuttaa sanoja, ihan vain huvikseni.

4. En ole ikinä lähtenyt Ikeasta ostamatta yhtään mitään. Petollinen kauppa!

5. Rakastan matkustamista ja olen käynyt kuudessa eri maassa. Vaikka aurinkorannat ja shoppailuparatiisit ovat omaan mieleeni, haaveilen myös pääsystä historiallisiin kohteisiin jonain päivänä. Esimerkiksi Tsernobyl ja Auschwitz kiinnostavat kovasti. 

6. Olen todella, painosanalla todella huono muistamaan kadunnimiä ja paikkoja. Tai voin muistaa kyllä paikan ja missä se sijaitsee, mutta joudun mielessäni miettimään aina reitin että miten pääsen sinne autolla (tiedän, kuulostaa todella hölmöltä). Miehen työpaikallekin jouduin menemään useamman kerran navin turvin, koska en muistanut mistä piti kääntyä.. Nyt onneksi osaan ja miehen ei tarvitse enää hävetä. 

7. Minulla on kolme tatuointia. Kaksi niskassa ja yksi kädessä.

8. Rakastan käyttää miehen yli-isoja paitoja kotona ja yöpaitoina. Parhautta! 

9. Minulla (meillä) on huono taipumus kauppaan mennessä, etten koskaan muista / ehdi / jaksa suunnitella kauppalistaa etukäteen. Sitten sieltä kaupasta raahataan kaikki mahdollinen ja monta kassia ruokaa. Okei, käymme kyllä muutenkin yleensä kerran viikossa tai puolessatoista isommin kaupassa. Mutta kyllä se lista helpottaisi ja ehkä karsisi myös niitä heräteostoksia! 

10. Jos katson televisiota, kuuntelen musiikkia tai autossa radiota, volyymin tulee aina olla tasaluvussa. Jos joku toinen jättää sen parittomaan lukuun, vaihdan heti! Miten niin perfektionisti?

11. Vaikka olisi kuinka kuuma, en osaa nukkua ilman peittoa. Kesällä tosin nukun pelkän lakanan kanssa, mutta pakko on olla joku päällä! 

12. En ole koskaan vaihtanut yhteenkään valaisimeen lamppua. 

13. Nauran usein, joskus vähän liiankin usein. Myös jännittäessäni rupean naureskelemaan ja joskus se yltyy ihan mahdottomuuksiin, eikä meinaa loppua. 

14. Olen sairastanut astmaa kolmevuotiaasta asti. Allergioita minulla myös on monia. Hevoset, siitepöly, koivu, pähkinä, luumu, kissat..

15. Rikossarjat kiehtovat minua ja kaikki erinlaiset mysteeriohjelmat, sekä dokumentit. Lentoturmatutkinta sarjan jaksot ovat parasta katsottavaa ja olen nähnyt melkein jokaisen jakson!

16. Äitiyden myötä minusta on tullut omia vaatehankintoja kohtaan todella pihi. Vaikka tarvitsisin todella jotain tai jokin olisi mennyt rikki, hintalappua katsellessani kauhistelen 19,95 euron hintaa. Sanon itselleni etten tarvitse ja pärjään hyvin ilman. Kävelen lastenvaatteiden puolelle ja löydän ihanan mekon jossa roikkuu sama 19,95 hintalappu. Vaikka tytöillä olisi mekkoja kaapit täynnä, ei minua kirpaise yhtään ostaa sitä viidettätoista mekkoa kaapin täytteeksi. Olenko ainoa tämän asian kanssa? 

17. Ikävöin kovasti kahta vanhaa harrastustani, jalkapalloa ja rumpujen soittoa. 

18. Minua naurattaa aina kun menen kylään tuntemattomalle tai henkilölle, kuka ei minua tunne vielä kunnolla. Melkein joka kerta ensimmäinen kysymys on ’Haluatko kahvia vai teetä?’. Ei kiitos, en juo kumpaakaan. Kahvia olen joskus yrittänyt opetella juomaan, mutta ei.. Ei vaan ole oma juttuni kumpikaan.

19. Graavilohi, katkarapusalaatti ja kinkkukiusaus ovat suurimpia herkkujani. Niihin en vain kyllästy ikinä!

20. Olen haaveilija ja kova suunnittelemaan! Oli kyseessä sitten juhlat tai tulevaisuus, rakastan unelmoida ja suunnitella. Erinlaisten listojen tekeminen paperille on aivan parasta! Minulle on tärkeää, että on haaveita ja tykkään välillä rakennella pilvilinnoja ympärille (niin mahdollisia, kuin mahdottomiakin suunnitelmia). 

Siinä olisi kaikki 20 faktaa minusta. Osa hyödyllisiä ja osa ei niin hyödyllisiä. Tunnistatko itsesi jostain kohdista? Tuliko jokin yllätyksenä tai mitä et minusta olisi osannut kuvitella? Tätä postausta oli todella mukava tehdä ja varsinkin miettiä itsestäni kaikkia puolia, niin hyviä kuin huonoja. Ja erityisesti sitä millainen olen ihmisenä. Mahdollisesti tästä tulee vielä toinen osa jossain kohtaa, katsotaan ;)

Hyvää keskiviikkoa kaikille ja nauttikaa! Täällä Turussa ainakin toistaiseksi aurinko vielä paistaa ja on ihana sää!