So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Meikit

Essencen ehdottomat suosikkini!

Essence, tuo edullinen meikkisarja joka jakaa laajasti mielipiteitä. Osa tykkää todella paljon ja osa on sitä mieltä ettei näistä ole mihinkään. Merkki ei suinkaan ole uusi ja ollut pinnalla jo kauan. Ite olin aluksi ehkä liian skeptinen Essenceä kohtaan ja en uskaltanut mitään ostaa, koska ajattelin meikkien olevan onnettomia tai etteivät ne toimisi. Onneksi luuloni osoittautui kuitenkin vääräksi ja olen löytänyt laajan valikoiman joukosta nämä viisi helmeä, jotka ovat jääneet pysyvästi omaan meikkipussiini. Ajattelin esitellä teille nämä suosikkini ja kertoa jokaisesta muutamalla sanalla. Aloitetaan!

Superfine eyeliner, nestemäisiä eyelinereita olen valehtelematta elämäni aikana testannut monia! Todella monia eyelinereita ja etsinyt sitä oikeaa. Kriteereinä on ollut ohut kärki, pysyvyys ja tuote jolla saa tarkkaa jälkeä. Lisäksi tuotteen täytyisi myös olla vedenkestävä, koska muuten rajaukseni lähtevät jo alle tunnissa karkuun (kiitos vuotavien silmieni..). Tämä Essencen eyeliner on täyttänyt kaikki nämä kriteerit ja on aivan huippu! Kärki on todella ohut ja hieman levenevä. Pysyy todella hyvin, vaikka omistankin vuotavat silmät ja baarireissuillakaan ei ole tarvinnut tuotetta korjailla yhtään.

Suosittelen jokaista nestemmäisen eyelinerin ystävää kokeilemaan tätä! Tästä ei voi olla tykkäämättä ja plussana kaupan päällä on hyvä mieli, koska tuotehan on melkein ilmainen. 3,49e hintalapusta ei voi kun kiittää. Hinta-laatusuhde on siis enemmän kuin kohdillaan. Ja mikäli vedenkestävä versio ei ole oma juttu, löytyy tästä superohuesta versiosta myös tavallinenkin 'ei vedenkestävä' eyeliner.

Prismatic Hololighter Stick,  puikkomainen korostustuote. Tämä on minulle tuorein uutuus ja vasta muutama viikko sitten ostin tämän. Käyttöön tuote ei ole päässyt kuin kolmesti, mutta vei sydämeni heti! Aivan mahtava hohto ja todella helppo käyttöinen. Sitä voi käyttää suoraan puikosta ja sitten tasoitella sormilla/siveltimellä. Tai ottaa tuotetta sormilla puikosta ja levittää haluamiinsa kohtiin. Kannattaa muistaa, että tuotteen koostumus on voidemainen, jolloin se toimii käden lämpöä apua käyttäen melkein parhaiten. Huomasin itse näinä muutamina kertoina, että tuotetta kannattaa lisätä pikku hiljaa ja maltilla. Tuote on nimensä mukaan hohtava ja näyttävä.

Tästä kuvasta näkee hyvin tuon hohdon ja näyttävyyden, mitäs tykkäätte? Hintaa tällä ihanuudella oli muistaakseni 3-4e, eli kuten muutkin Essencen tuotteet, melkein kuin ilmainen. Suosittelen kokeilemaan!

My must haves luomivärit, en ole ikinä ollut mikään luomivärien suurin ystävä. Vasta viimeisen kahden vuoden aikana olen opetellut niitä enemmän käyttämään meikeissä. Ja jopa uskaltautunut kokeilemaan jo muitakin kuin perus nuden sävyjä. Nämä Essencen yksittäiset puuterimaiset sävyt on todella helppo levittää ja pigmentti on hyvä. Löytyy kimaltavia, sekä mattaisia sävyjä. Jokaiselle jotain! Nämä kolme sävyä ostin kokeiluun ja niinhän näidenin kohdalla kävi, että käyttöön ja vakkari tuotteiksi päätyivät. Hintaa näillä oli 1,89e/kpl.

Halusin ottaa teille vielä kuvan jossa näkee luomivärien sävyt paremmin, sekä pigmenttiä. Pahoittelen että nämä ovat otettu illalla, jolloin luonnonvaloa ei enää ollut saatavilla. Mutta ehkä tästäkin kuvasta aika hyvin näkee ja huomaa sävyt?

Camouflage, full coverage concealer eli peitevoide. Nestemäinen, todella ohut mutta peittävä. Levittyy hyvin ja tasaisesti. Itselläni on todella punoittava iho (couperosa) ja ongelmana aina on saada punoitus piiloon. Monet tuotteet testanneena odotukset tältä peitevoiteelta eivät olleet kovin korkealla, mutta myönnän yllättyneeni todella positiivisesti! Peittävyys on yllättävän hyvä ja toimii! Todella tummia silmänalusiini tämä ei toimi, mutta muuten kasvoilla kyllä. Käytän tätä nykyisin aina meikkivoiteen kanssa ja tämä tuo sen halutun loppusilauksen peittävyydensä kanssa. Hintaa tällä tuotteella oli 3,09e.

I love colour intensifying eyeshadow base, luomivärin pohjustusvoide. Kuten aijemmin mainitsin etten ole ikinä ollut luomivärien ystävä, en ole myöskään luomivärin pohjustajaa ikinä omistanut. Luomeni rasvoittuvat todella nopeasti ja nyt kun luomilla olen alkanut enemmän sävyjä käyttämään, on pohjustusvoiteesta tullut ehdoton. Koska muuten luomiväri alkaa todella äkkiä kerääntyä juonteisiin ja sävyt korostuvat pohjustusvoiteen kanssa aivan eri tavalla. Se siis lisää huomattavasti luomivärin pysyvyyttä ja tuo värit kauniimmin esiim. Tämä Essencen versio toimii ja suosittelen myös! 3,09e hinta oli tällä tuotteella.

I love extreme volume mascara, ripsiväri. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä Essencen valikoiman ripsiväri. Tämä minun ripsivärini on vedenkestävä (ne silmät..), mutta tästä on olemassa myös se tavallinen versio, joka ei ole vedenkestävä. Tykästyin tässä totteessa ehdottomasti kestävyyteen, mutta myös harjaan. Useissa kokeilemissani ripsiväreissä harjat ovat todella tönkköjä ja eivät sovellu ainakaan omiin ripsiini. Tässä tuotteessa harja on iso, mutta ripsiväriä saa kuitenkin helposti levitettyä ilman suttaamista ja yltää myös niihin lyhyempiinkin ripsiin samalla. Kokeilin tätä kesällä meidän ollessa rannalla (muuten minulla ei ollut meikkiä) ja tämä tuote ei lähtenyt mihinkään. Hikoilusta, vesileikeistä ja auringosta huolimatta väri pysyi ja olin todella tyytyväinen! Ennen kuin löysin tämän tuotteen, ostin vähän milloin mitäkin ripsiväriä ja minulla ei ollut mitään tiettyä 'suosikkia', mutta nyt on! Tällä tuotteella hintaa oli 3,49e.

Siinä oli kaikki minun suosikkini Essenceltä. Valikoima heillä on todella laaja ja en ole päässyt vielä kuin vasta murto-osan tuotteista testaamaan ja ostamaan. Muutama kokeilemani huulituote olivat pettymys ja samoin kynsilakat, mutta ajattelin antaa vielä näillekkin mahdollisuuden ja kokeilla jotain muita sävyjä/ eri tuotetta. Essence on kyllä todella edullinen sarja ja minä ainakin myönnän turhaan olleeni epäluuloinen merkkiä kohtaan! Nämä postauksen tuotteet ainakin toimivat ja ne tulevat meikkipussissani paikkansa pitämään.

Mitä te pidätte Essence tuotemerkistä? Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?