So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Minä

Kuka minä olen?

                                               

                     Sinä siellä!

Mukavaa että olet eksynyt tänne ja löytänyt juuri aloittamani blogin.Varmaan ihmettelet että kuka minä olen? Noh, voisin lähteä siinä ihan ensimmäisenä liikkelle ja kertoa sinulle.

Turussa asuva ja seuraavaksi 24 täyttävä nuori nainen, jolla tällä hetkellä opiskelut kesken ja valmistua pitäisi tämän vuoden (2017) joulukuussa. Opiskelen kahvila/ravintola-alan ammattia, joka kestää vain neljä kuukautta ja nyt opiskelut ovat pian puolivälissä. Näin aikuisopiskelijana vastuu kaikesta on todella paljon isompi, mitä nuorisopuolella ja välillä opiskelu on kiireistä ja rankkaa, varsinkin näin perheellisenä. Mutta tällä hetkellä opiskelen sitä alaa ja ammattia josta todella pidän. Olen vihdoin löytänyt sen oman jutun ja työn joka on osa minua.

Millainen olen luonteeltani? Luonteeltani olen hyvin nauravainen ja ihmisrakas ihminen. Aluksi ehkä hieman ujo, mutta kaikki jotka minut tuntevat, tietävät että rakastan nauramista! Miksi turhaan mököttää ja olla naama väärinpäin? Okei okei, kyllä niitä ärsytyspäiviä mahtuu tännekkin. Tulisuutta minusta meinaan välillä löytyy! Miehelleni kiihdyn nollasta sataan sekunnissa ja muutaman minuutin päästä jo unohdan kokoasian, olen kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunutkaan. Sitten ihmettelen, miksi toinen on vielä ärsyyntynyt.. Sellainen olen minä. Pieni, mutta hyvinkin pippurinen tarvittaessa. Minulla on vahvat mielipiteet tietyistä asioista. Varmasti joskus täälläkin nähdään mielipide/ajatuspostauksia liittyen eri aihepiireihin. Niitä on todella mukava kirjoittaa ja saada keskustelua aikaan! 

Mistä minä pidän?  Rakastan sisustamista, oi että! Jos raha kasvaisi puussa ja vain taivas olisi rajana, ideoita minulta ei puuttuisi ja tietäisin täysin millaisen kodin ja sisustuksen ottaisin vaikka heti. Harmi vain, että todellisuudessa se raha on joskus esteenä, varsinkin näin opiskelevana ja lapsia omaavana perheenäitini.. Tulet varmasti blogissa näkemään paljon meidän kotia, uusia sisustusideoita, tuunauskohteita ja omia ideoinani kodin suhteen.

Ja vaikkei minusta mitään pullantuoksuista kotiäitiä saakkaan, tykkään silti ruuanlaitosta ja leipoa välillä. Arjen kiireen keskellä tulee usein haaveiltua että pääsisi valmiiseen pöytään syömään, eikä tarvitsisi itse kokata. Mutta kyllä se ruuanlaitto on kuitenkin ihan mukavaa ja varsinkin lasten kanssa yhdessä kokkaillessa. Tytöt usein haluavat auttaa ruuanlaitossa pilkkomalla vihanneksia tai kaatamalla vaikka riisit veteen. Kaikenlaista pientä hommaa olen heidän antanut tehdä ja olla mukana, kun kerta niin kovasti tykkäävät. Täälläkin saattaa joskus jokunen ruokaresepti tai ohje vilahtaa!

Lista olisi loputon jos alkaisin kaikkia kiinnostuksen kohteitani luettelemaan tai mistä pidän, mutta tässä vielä muutama pienen pieni fakta minusta:

  • Olen Coca Cola- addikti, rakastan sitä! Ja sitä kuluu meillä todella paljon.. Liian paljon.
  • AIkaisemmin olen opiskellut lähihoitajaksi, mutta kiinnostukseni lopahti töissä ollessani ja en tuntenut alaa enää omakseni.
  • Meillä on koira, Chihuahua narttu nimeltä Mini
  • Rakastan valkoista. Kaiken pitäisi olla valkoista tai mustaa ja se näkyykin meidän kodissa todella hyvin.
  • Olen vain 155cm 'pitkä' eli aina porukan lyhyin
  • Minulla on yksi sisarus, kolme vuotta nuorempi pikkuveli
  • Haaveilen rivitalosta ja että pääsisimme pian muuttamaan pois kerrostalosta
  • Olen jouluihminen ja rakastan sitä hössötystä! Unohtamattakaan lahjojen ostamista!

Kuten mainitsin, minulla on perhe johon kuuluu kaksi tyttöä ja mieheni. Aada on 4,5-vuotias (tällä hetkellä todella suuren uhman omaava) ja Minja on 2-vuotias (myöskin hänen kanssaan välillä revitään kilpaa hiuksia irti, kun tahto on suuri ja periksi ei äidille anneta). Mieheni Tomi on 26-vuotias ja välillä hän myös esintyy myös blogin teksteissä, sekä kuvissa. Kunhan saan hänet puhuttua ympäri ja suostuteltua olemaan enemmän kameran edessä ;D 

Perheenä olemme todella eläväinen, jos niin voi sanoa. Käymme usein eri tapahtumissa ja keksimme viikonloppuisin lasten kanssa erinlaista puuhaa. Toki välillä niitäkin kotipäiviä on tai päiviä jolloin vain olemme perheen kesken. Mutta itse rakastan mennä ja nähdä, sekä antaa lapsillekkin erinlaisia kokemuksia. Oli se sitten päivä Hop Lopissa, eläimiä katsomassa, kirppiksillä kiertelyä, seikkailupuistossa käymistä, kaverien näkemistä tai mitä vain! Kotona ehtii aivan varmasti olemaan ja sohvalla istumaan myöhemminkin ;)

Tervetuloa seuraamaan blogia ja aina saa kysyä jos siellä ruudun toisella puolella jokin asia ihmetyttää tai mietityttää! Ja olisi myös ihana saada jutella lukijoiden kanssa, joten älä pelkää jättää kommenttia. Minä toivotan täältä hyvää torstai-päivää juuri sinulle