So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

primaari siliaarinen dyskinesia

Acapella pep-terapialaite ja onnistumisen iloa.

Vaikka onkin loma, löytyy välillä näitä aamun aikaisia herätyksiä. Kumma kun edelleenkään en osaa mennä nukkumaan niin aikaisin, että aamulla olis helppo nousta. Vaikka illalla tajuaa, että "jaahas, enää 5 tuntia aikaa nukkua" niin monesti tulee valittua kuitenkin jonkun kivan asian tekeminen kun se vie olevinaan vain hetken.

Tänään meillä oli taas kaikenmaailman kontrolliaikoja heti aikaisin aamulla. Tulee tosi turvallinen olo, kun lääkärit vaikuttaa aidosti kiinnostuneilta ja kuuntelee asioihin minunkin mielipiteen eikä lyttää niitä ikinä vaan aidosti kuuntelee.

acapella choice


Tällä kertaa mukaan lähti kokeiluun Acapella puhalluslaite limanirroituksen avuksi. Se mitä tyttö nyt kokeili tätä, tuntui tämä paremmalta vaihtoehdolta kun Shaker plus, koska jostain syystä Shaker plus sai aikaan aina sen, että korvien tärykalvot räjähti herkästi kesken puhalluksen. Jokin muukin minilaite meillä on ollut kokeilussa, mutta siitä ei oikein koettu mitään hyötyä olevan. Mukaan lähti myös resepti vatsansuojalääkkeeseen. Jatkuva antibioottihoito on aika rajua suolistolle ja tyttö onkin valitellut usein kipuja. Korvista lääkäri otti bakteeriviljelyn ja nyt jännityksellä odotellaan mikä on vastaus! 

Näissä lääkintä ja hoito jutuissa puhelimet/tabletit on kyllä paras mahdollinen apu!


Jos jollain on kokemuksia Acapellasta niin innokkaana kuulisin niitä. Minulle saa laittaa vaikka ihan yksityisviestiä facebookissa/instagramissa aiheesta ja toki voi kommentoida ja kertoa tänne blogin kommentteihinkin!


Eilen vihdoin tuo meidän 7 vuotias neiti oppi ajamaan pyörällä! Tätä hetkeä ollaan odoteltu! Ongelma ei siis ennen ollut se etteikö tyttö olisi nopea oppimaan, vaan ongelma oli se ettei tyttö oikein luottanut omiin taitoihinsa. Tämä taito tulee helpottamaan meidän arkea varmasti kovasti! Nyt vaan hankkimaan vähän isompaa ja parempaa pyörää tytölle!

Kyllä muuten muutaman tunnin yöunilla heiluminen ei vaan voi olla ihmiselle terveellistä. Jospa tänään kokeilisi sitä aikaisin nukkumaanmenoa! <3