So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

minä itse

Blogin nimi vaihtui plus muuta mukavaa

Silloin joskus kolmenkympinkriisissä aloitin kolkytplus blogin. Kun aikaa meni, huomasin nimen antavan vääränlaisen kuvan blogin oikeasta sisällöstä. Pitkään mietin nimen vaihtamista ja halusin ehdottomasti nimen, mikä ei kuulosta siltä, että se rajautuisi mihinkään tiettyyn aiheeseen tai ikään tai mihinkään!

Jostain kumman syystä pienenä oon inhonnut omaa nimeäni. En tiedä tuleeko kaikille lapsille jossain vaiheessa jokin ihme inho nimeään kohtaan vai mikä oli, no kuitenkin sillon pienenä keksin itselleni ties millaisia nimiä ja päätin silloin, että isona vaihdan nimeni! Sitä en muista, mikä nimi oli minkä halusin.. Se taisi vaihdella mielialan mukaan.

Nyt aikuisena kun oma identiteetti on vakiintunut ja oma rakkaus itseään kohtaan on kasvanut, opin rakastamaan nimeäni myös. Vaikka Jenni vähän mummolta on minusta aina kuulostanut, on se juuri täydellinen minulle. Siihen kun lisätään kaunis toinen nimeni niin huomaan tunnistavani itseni siitä täysin!

Mikä siis onkaan täydellisin blogiani kuvaava nimi? No tietenkin oma nimeni, koska se on se mistä kaikki tämä teksti lähtee. Minä ihana itseni.

Tervetuloa siis jennielinakoo blogiin!

Huomasitteko muuten mitään muuta uutta? Pakostakin huomasitte koska ei tuota upeutta voi olla huomaamatta!

Halusin blogiini bannerin mikä kuvaa jollain tavoin minua. Bannerin mikä on nimenomaan täysin minua. Tässä tietenkin käännyin ammattilaisen puoleen ja katsokaa nyt mitä hän sai aikaan! Aivan ihana, kuin kirjan kansi. Minun näköinen ja sisältää asioita suoraan elämästäni.

Tämän upean teoksen teki siis ihana Riina Pippuri, hän on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Riinalla on aivan ihania kuvia sivuillaan, kannattaa käydä katsomassa! käykäähän kurkkaamassa tämä ja tämä! 

Tää viikko on kyllä karannut aivan käsistä enkä oo huomannut ollenkaan, että minne se muka meni. Rahajuttuja päivittelen sitten taas sunnuntaina, pelottaa jo itseänikin laskea tämän viikon kulutus yhteen! 

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

<3