So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

viikon ruokalista

Ensi viikon ruokalista Happy plannerissa

Mä rakastan suunnitella aina  seuraavaa viikkoa etukäteen. Etenkin ruuat on hirveän kiva suunnitella, helpottaa kummasti kun on jo jotain ajatusta valmiiksi aina seuraaviin päiviin. Ajattelin tulla jakamaan siis tänne tulevan viikon ruokalistani :)

Viime vuoden lopulla hankin itselleni aivan super ihanan Happy plannerin, se on aivan täydellinen kaikkeen koristeluun ja sellaisiin oman näköisiin juttuihin, Ilokseni huomasin myös, että siihen löytyy vaikka minkälaista lisäosaa ja löysinkin itselleni siihen täydellisen home- lisäosan! Siinä tuli sivut ruoka suunnitteluun, siivoukseen, budjetti juttuhin ja tehtävälistoihin. Aivan ihana paketti! Eniten oon ollut ehdottomasti innoissani  ruoka osioista!

Käsialaani ei kannata siis kiinnittää huomiota, ne on vaan todellakin nopeasti sutastu siihen taaperon pomppiessa vieressä!

Viikkolistauksen vieressä onkin sivu kaikkiin tarvittaviin ostoksiin. Mukavasti helpottaa ostosten tekoa!

Meillä asuu täällä hirveän nirsoja lapsia, siksi on vielä vähän hankalempaa miettiä, että mikä olisi sellainen ruoka jota ehkä hyvällä tuurilla jokainen saattaisi maistella. Meillä ruuat on yleensä hyvinkin yksinkertaisia normaali kotiruokia.

Nykyisin kun oma jaksamiseni on ollut vähän mitä sattuu, olen pyrkinyt tekemään seuraavan päivän ruuan edellisenä päivänä valmiiksi. Nykysin oonkin aika hyvin onnistunut siinä, ja se todellakin helpottaa seuraavaa päivää kummasti!

Ensi viikolla tosiaan meidän ruokalistaan kuuluu:

Maanantai: makaronilaatikko

Tiistai: röstiperunat ja pihvit

Keskiviikko: kasvisosekeitto vuohenjuustolla

Torstai: kanankoivet ja riisi

Perjantai: ranskalaiset ja nakkeja

Lauantai: uunilohi ja perunamuussi

Sunnuntai: Jauhelihakastike ja muussi.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!