ajatuksia

Juhannus.

a niin kävi, että tyttö pääsi tänään sairaalasta pois!! Aivan mahtavaa! Nyt vaan toivotaan, että kaikki menee hyvin ja, että päästään äkkiä kotiin täältä kaupungin vilinästä.


hmaikäinen on ollut kyllä hyvin uhmakas. Kyllä huomaa, että ollaan oltu liian kauan pois kotoa ja vaihdettu paikkaa liian usein. Hän selvästi myös reagoi nyt koko tähän sairaalahommaan hyvin omalla ihmeellisellä tavalla. Mulla itseasiassa käy häntä vähä jopa sääliksi kun hän ei oikein ymmärrä näitä asioita.


armitus. Nää leikkaus tai sairaala jutut on aina tämmösiä, että stressitasot nousee ja laskee ja hyppii ja pomppii. Ja lopulta kun kaikki on melko hyvin, purkautuu stressi mitä oudoimmilla tavoilla. Tänään kun vihdoin paraneminen voi alkaa, oon ite ollut jotenkin tosi herkillä. Jotenkin päässä vilisee edelleen ne kauhukuvat, kuinka reipasta vauhtia keskellä yötä mentiin heräämöön takaisin. Jotenkin tätä asiaa rupesin käsittelemään vasta nyt. Mä en koskaan oo tuntenut niin pelottavia tunteita kun silloin kun en oikein tajunnut mitä tapahtuu ja näin vaan hirveät määrät verta. Näistä sairaala jutuista tulee varmasti kirjoiteltua jonkun verran, kunhan "pääsen yli" tästä koko matkasta.


rvaamaton. Kyllä näillä reissuilla taas tulee muistettua kuinka arvaamatonta tämä elämä on. Vaikka ei nyt mitään hirveän pahaa olekaan tapahtunut, on olo taas hiukan arvostavampi kaikkea mahdollista kohtaan.


älkä. Ai että mä haluan kotiin tekemään oikeaa itsetehtyä ruokaa!


ukkuminen. Joka on tietty ollut erittäin huonoa tässä jo jonkin aikaa.


upunut. Se on olo mikä nyt on meillä kaikilla. En varmaan koskaan oo odottanut näin paljoa sitä, että olisin vaan kotona jo siellä kaiken oman ja ihanan sotkun keskellä normaalisti.


yvällinen. Olo on tosi syvällinen ja herkkä. Meidän juhannus siis menee sulatellessa stressiä ja odottaessa innolla huomista kotimatkaa! Joka ei sekään alkanut niinkun piti! Eihän me tajuttu, että juhannuksena ei junia kulje samalla tavalla kuin normaalisti, joten junaa vaihdetaan Pieksamäellä ja saatetaan jopa joutua hetkeksi matkustamaan bussilla :D No mutta kiva kuitenkin päästä kotiin!

Hyvää juhannusta kaikille!!