So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Jukolan viesti

Jukolan viestiä paikkakuntalaisen silmin osa 2

Kyllä on ihanaa huomata kuinka tämä pikkuruinen vähän unohdetunkin oloinen kylä on ruvennut heräämään henkiin. Kaikki on nyt niin jännää, että tekisi mieli vain kulkea tuolla kamera kädessä ja kuvata kaikkea. Kuitenkin koska en selvästikkään ole ainoa utelias sielu, on kuvaaminen hiukan hankalaa ihmisten keskellä :) 

Jukolan viesti 2017
Lähtö on tässä ihan melko vieressä meitä. Suuret kaiuttimet ovat ilmestyneet kanssa tolppiin tänään. Kyllä oli lapset ihmeissään tänään, kun aamupäivällä kuului vaikka minkälaista ääntä kaiuttimien testauksen aikana :)
Eno, Joensuu, Jukolan viesti
Vessoja vessoja! Jokapuolella paljon vessoja! Todella hienoa huomata, että vessoja on muistettu ripotella ympäri kyliä niin, että varmasti riittää kaikille.
Enon seurakuntatalo
panssarivaunu
Täällä on niin jänniä juttuja mitä tuijotella, että lasten kanssa liikkuminen on todella hidasta :D Tosin parastahan tässä on se, että ei ole kiire minnekkään!
Näitäkin näkyy täällä muutamia :)
Koulun piha muuttuu ihan kokoaika silmissä! Sinne on ilmestynyt nyt vaikka mitä! Porukkaakin oli aika paljon, joten kuvien ottamminen oli hankalaa :)
Aidat on jo pystytetty ja mainokset laitettu kiinni! :)
Ruokatelttoja!!
suunnistajan kauppa
Enon jäähallilta löytyy kauppoja. Kävin kurkkaamassa sisällä ja mahtavia tarjouksia oli jokapuolella.

Jukolan viestin saunat.

Wc/sauna kylttien ilme on ainakin muuttunut. Kylttejä löytyy myös niin että paikka on varmasti helppoa löytää.

Viimeksi tosiaan kirjoitinkin, että olisipa mukava nähdä saunojen sisälle. No nyt siellä oli sitten ovet auki, niin äkkiä kurkkasin sisälle ja ne näyttikin juuri siltä kun kuvittelin! Varovasti napsasin pikakuvatkin sieltä :)

Nyt rupeaa jo vähän jännittämään, selvästi porukkaa alkaa tulla paikalle ja kaupoissakin tilanne näkyy kassojen jonoina. 

Jukolan viestin omalla sivulla näkyy aikataulut ja muuta tietoa paljon. Aikatauluihin pääsette kätevästi myös tästä.