Juhannus

Jukolan viestin jälkipyykkiä ja juhannuskuulumisia

Keskikesä. Nyt jo!

Ensimmäiseksi: Ihanaa ja turvallista juhannusta kaikille!

Jukolan viesti

Jukolan viesti oli ja meni. Aivan todella hieno tapahtuma ja meillä kävikin tuuri, kun pystyttiin katsomaan lähdöt ihan omalta pihalta käsin. Kyllä oli ihmettelemistä meillä kaikilla kun ihmisiä oli niin paljon ja kaikkialla jotain. Tällä kylällä tälläiseen ei todellakaan olla totuttu, enkä usko että näin isoa tapahtumaa on ikinä ennen täällä järjestetty.

Näin jälkeenpäin kylä näyttääkin vähän jopa surulliselta, ja oikeastaan ainoat merkit koko tapahtumasta enää on yksittäiset sinivalkoiset kukka-asetelmat tien vieressä.

Meidän osalta Jukolan viesti tosiaan meni aivan huipuissa fiiliksissä. Käveltiin ympäri kyliä oikeastaan koko viikonloppu ja nautittiin vain hälinästä. Lauantaina yö vietettiin mallasrastilla lonkeroa siemaillen ja nauttien ihanan lämpimästä kesäyöstä. Sunnuntai sitten menikin hiukan unisissa tunnelmissa ja nauttien vielä viestin loppuhulinoista.

Mun mielestä tuo viestin siivoushommakin oli osattu järjestää todella hyvin. Ihana oli huomata, kuinka ruokalinjasto teltoilta lopulta jaettiin ihmisille ruokaa ilmaiseksi. Sitä sai ihan kotiinkin asti suurissa astioissa ja hölmähän se olisi ollut jos tilaisuutta ei olisi hyväksi käyttänyt näin suurella porukalla. Ruoka oli todella hyvää!

Juhannus

Meille on tullut kauempaa sukulaisia viettämään juhannusta. En ole siis kadonnut yhtään minnekkään, vaan kotona on ollut ihana hälinä ja nyt ollaankin nautittu vain toisistamme. Juhannus suunnitelmia meillä ei ole. Totesinkin vuosi sitten juhannuksena jo, että rentoutuminen ja kiireettömyys on kaikista paras tapa viettää juhannusta, etenkin kun taaperoarki menee muutenkin hyvin lapsentahtisesti. Viime juhannushan meni siis aivan täydellisesti uiden ja makkaraa paistellen.

Tänään vietetään yhden tätitettäväni synttäreitä meillä. Luvassa siis paljon juhannuskakkua ja hyvää seuraa, sekä lasten sokeriöverisekoilua :) Myös madot on hankittu valmiiksi odottamaan onkiretkeä ;)