So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Jukolan viesti

Jukolan viesti paikkakuntalaisen silmin osa 1

Nyt seuraa varoitus, nimittäin tästä alkaa semmoinen kuvameri amatöörikuvaajan iltalenkki meiningillä, että nyt kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :D 

Tässä siis Jukolan viestiä tämän enolaisen silmin. Itse suunnistusjutuistahan en tajua mitään, mutta oon niin järkyttävän innoissani tulevasta Jukolan viestistä, että pakkohan tätä on kuvata alusta asti! Todella hienoa, että se järjestetään tänä vuonna täällä!

Jukolan viesti, itikat, Joensuu, Eno,
Kun harjoittelin vähän kameran käyttöä, sai mies esitellä Jukolan viestin itikat kämmenellään :) Niitä tulee olemaan varmasti todella paljon viikonloppuun mennessä!
Eno, Jukolan viesti, seurakuntatalo,
Tänne on alkanut ilmestymään vähän joka puolelle outoja asioita. Mielenkiinnolla odotan, että nään kaikki valmiina.
soppatykki
Seurakuntatalon pihalle on ilmestynyt omituisen Koffin peräkärryn kaveriksi muutama soppatykki.
Joensuu Enon kirkko
Eno,
Niin rauhallista ja hiljaista sateen jälkeen, että piti ihan pysähtyä ihmettelemään. Ja hei, vessoja jokapuolella! Joka on minun mielestä erittäin iloinen asia.. vessoja saisi aina olla ympäri teitä :D
jukolanviesti2017
Juomavesipisteitä oli ilmestynyt myös moneen paikkaan.
enon koulu
Tämä kuva on niin sekava, että se on oikeastaan aika kauniskin. Tässä näkyy hyvin se, miten koulun pihat on muuttuneet ihan pienessä hetkessä.
jukolan viesti kilpailukeskus
Joensuun Enon alakoulu. Tällä alueella on siis se itse kilpailukeskus.
enon koulukeskus
Taustalla näkyy Enon yläkoulu :)
Tää kuva on jopa hiukan karmiva.
telttapaikat
Myös opastauluja telttapaikoille löytyi paljon. Oikeastaan ehkä niitä katsellessa vasta tajusi, että tänne taitaa tosiaan tulla porukkaa paljon!
jukolanviestin telttapaikat
Nyt on pakko hölmönä myöntää, että en ole oikeasti aivan varma siitä, liittyykö nämä mitenkään koko tulevaan tapahtumaan. Uskoisin, että nämä on niitä telttapaikkoja? Monella pellolla oli tälläisiä ja ne oli vaan niin yllättävän näköisiä, että oli pakko kuvata.
kilpailukeskus
Tää saunahommeli tuon tien päässä on minun mielestä tosi hieno. Tästä on kiva ajella/kävellä ohi usein ja huomata miten se on muuttunut joka kerta.
jukolanviesti, saunateltta
Todella mukavat saunateltat ja pesupaikat! Harmi, että niiden sisään ei voi nähdä :)

Kuvia ei sitten ole muokkailtu, niinkun varmaan huomaakin. Ajattelin kuitenkin, että muokkaus hommaan en nyt rupea, siinä olisi mennyt aivan liian kauan aikaa. 

varustepesupiste joensuu jukola
Saunamaailman vierestä löytyy tietenkin myös varustepesupiste.
Joensuu eno, jukolan viesti
Kuvatessa saunoja säikähdin, kun yllättäen takaapäin jalkoihini töksähti kehräävä kissa. Pakkohan hänetkin oli ikuistaa tähän postaukseen. Ihana rentouttava kissan kehräys oli kyllä just täydellinen päätös lenkille :)