So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kesäloma

Kesäkuu. Leikkausaika lähenee

Pelottavan nopeasti taas mentiin kuukausi eteenpäin. Onneksi toukokuu oli ilmojen suhteen täydellinen.

Kesäkuu on hiukan pelottava ja samalla kuitenkin kuukausi jota on odotettu pitkään. Tässä kuussa nimittäin kokeillaan onnistuisiko tytön puheenparannusleikkaus tehdä vihdoinkin. Sehän on siirtynyt jo ihan todella monta kertaa siksi kun tyttö on juuri silloin ollut aina kipeä. Viimeksi kun olisi pitänyt leikkaus olla, sairastui vuorostaan kirurgi ja jäi pitkälle sairaslomalle. Nyt sitten tosiaan jännitetään kuinka käy tällä kertaa. Itse olen jo aika väsynyt tähän kokoaikaiseen jännitykseen ja asioiden vatvomiseen. Asioiden järjestelyyn ja lopulta järjestelyiden peruuttamiseen. Näiden juttujen järjestely kun ei ole mikään pikku juttu, vaan järjestellessä tulee pyöriteltyä monen perheen aikatauluja.

Ärsyttää kun taas on jo valmiiksi olo, että kaikki siirtyy kuitenkin joten olen automaattisesti yrittänyt vain olla ajattelematta. Olisi jotenkin tosi outoa ja tuuria, jos tyttö sattuisikin olemaan terve silloin kun leikkauksen nyt kuuluisi olla, koska tyttö kuitenkin oli terve silloin kun leikkauksen viimeksi olisi pitänyt olla. Nyt onneksi tytöllä kuitenkin menee infektioiden estolääkitys, joka on toiminut todella hyvin ja hän oli terve ainakin pari kuukautta putkeen! Tällä hetkellä molemmat pienet tytöt ovat juuri nyt tukkoisia, joten ehkä kaikki keretään parantua ennen leikkausta. Oikeastaan en halua etes stressata sitä, että sairastuuko joku vai ei. Se on niin nähty, että vaikka tekisin mitä ja vaikka eristäisin meidät muusta maailmasta, ne infektiot vaan tulee jostain.

Minulla ei sinänsä ole mikään kiire leikkauksen suhteen tietenkään. Koko ajatus on hyvin stressaava, onhan kyseessä minun rakas tyttöni. Kuitenkin nyt kun tyttö on kasvanut, huomaan halkion vaikuttavan arkeen enemmän kun esimerkiksi pienenä. Tyttö alkaa olla jo iso joten puheen iso honotus ja epäselvyys ei ole enää vaan pieni söpö juttu, vaan se vaikuttaa vähän kaikkeen kanssakäymiseen. Konsonantteja puuttuu hyvin paljon, niiden saaminen mukaan puheeseen helpottaisi jo paljon.

Sitten jännittää myös se, että nykyisin leikkaukset tehdään lastenklinikalla. Husuke kerkesi tulla jo tutuksi niin on outoa mennä eri paikkaan. Tämän leikkausmatkan yövymme Scandic meilahdessa joka pitäisi olla sairaalaa lähin hotelli, tottakai kokeilemme sisällyttää tähänkin matkaan jotain mukavaa ja extraa, että leikkausmatkoista jäisi kaikille iloinen mieli.
Tässä kuussa meillä on myös tarkoitus "lomailla" ja viettää vähän rennompaa aikaa. Nyt onkin mietinnässä kovasti jotkut mahdollisimman edulliset lapsiperheiden kohteet! Vinkatkaa ihmeessä jos tulee mieleen hyviä ehdotuksia!! :)

Kesäkuulta haluan myös:

Lämpimiä ja nautinnollisia kesäöitä.

Uimista! Mieluiten kylpylässä, mutta meri tai järvikin kelpaa.

Unta. Eli sitä oloa kun tuntee aamulla olevansa pirteä ja hetken luulee pystyvänsä ihan mihin vain.

Omaa aikaa. Mieluiten miehen kanssa niin, että lapsilla olisi joku hyvä hoitaja hetken.

Silmälasit!! Että pääsisin eroon näistä pienistä, mutta sitäkin ärsyttävimmistä päänsäryistä.

Tilanteita jossa voin opetella nylkemään ahvenen nopeasti. 

Hyvää mieltä. Itselleni ja muille tietenkin. Niin syvissä pohjamudissa on tullu käytyä, että tämä on tärkeä jokaiselle kuulle.

Ihania ja iloisia kohtaamisia ihmisten kanssa.

Ja tietenkin kaikista eniten sitä, että tytön leikkaus ja paraneminen menisi hyvin.