So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kesäloma

Korvat lomalla.

Sillon maanantaina korvapolilla korvalääkäri otti tytön korvasta bakteeriviljelyn. Vasemmassa korvassa oli iso reikä tärykalvossa ja korva eritti runsaasti, oikeassa korvassa tärykalvo oli ehjä, mutta pullotti selvästi niin, että selvää oli sen sisältävän paljon "liimaa"

Eilen aamulla lääkäri sitten soitti ja kertoi bakteeriviljelyn olevan puhdas. Ihmettelin lääkärille sitä, kuinka tyttö oli yön aikana yskinyt ja kuulostanut silleen eritavalla vähän tukkoselta, se yleensä enteilee meillä aina jotain.

Onneksi lääkärin kanssa tuli puheeksi tämä kylpylään lähtö ja lääkäri passittikin minut ostamaan korvatulppia uintia ajatellen. Olisin kyllä ne muutenkin ostanut, mutta minun muistiin ei ole luottamista..

Eilinen matka tänne meni siis hyvin ja nautittiin siitä, että kerrankin koko perhe mahtui samaan autoon. Matka oli hyvin leppoisa ja kerran pysähdyttiin kahville :)


Sen verran myöhäiseksi meni, että uimaan ei lähdetty. Nautittiin vaan tästä isosta asunnosta missä lasten makuuhuoneet on yläkerrassa ja aikuisten alakerrassa. Voitte varmaan uskoa sen töminän mikä kuului koko illan ylhäältä kun lapset innoissaan juoksi edestakaisin.Illalla ennen nukkumaanmenoa tyttö valitti, että korvat tuntuu ällöltä. Hän kertoi myös, että hänen korva räjähti. Arvasin tietty heti mistä on kyse ja niimpä molemmissa korvissa alkoi raju vuoto. Kirkas "liima" oli muuttunut ällöttävän väriseksi mönjäksi.

Korvatulehdus. Taas.

No ei siinä, eihän tässä meille mitään uutta ole. Mutta kyllä se harmittaa ihan älyttömän paljon kun kuitenkin se estoantibiootti on päällä ollut pitkään ja leikkausaika lähenee vauhdilla. Eilen tyttö on saanut antibioottia ja nyt katsellaan pari päivää mihin suuntaan homma menee ja viikonloppuna aloitetaan toinen antibiootti. Tyttö ei siis ole mitenkään kipeä ja kaikki on hyvin, mutta kuulo tietenkin on nyt todella huono kun korvat on täynnä.


Tänään tehtiin hyvä aamupala täällä, harmi että en ottanut kuvaa. Oon todella innoissani näistä ihanista astioista mitä täällä on, joten pakko oli hienosti laittaa kahvimaito esille kermakkoon ja keittää kananmunia ihan vain siksi, että voi käyttää söpöjä munakuppeja!

Aamupalan jälkeen mentiin uimaan ja voin ihan rehellisesti kertoa, että se reissu oli ihan..... ( saako blogissa kiroilla? :D) Noh, se oli jotain sellaista, että kerkesin hetken jo katua sitä, että tultiin tänne. Uskon, että lähtiessä pukukopin yhteydessä olevassa saunassa oleva nainen sääli minua ja jos hänellä ei ole lapsia, ei hän niitä varmaan koskaan teekkään...

Uimareissun jälkeen koitettiin etsiä saisiko täältä vuokrattua rattaita pienimmälle kun netissä niin lukee. Ei kuitenkaan rattaita saatu joten unohdetaan pitkät lenkit :)

Pieni huilitauko huoneistossa ja ruokaa kaikille niin johan alkoi porukka piristyä ja alkoi päiväkin kääntyä kaikilla parempaan suuntaan. Illalla kävin sitten vielä kolmen ison kanssa uimassa, mies oli sillä aikaa taaperon kanssa tutkimassa paikkoja. 

Tänne Katinkultaan on pikkuhiljaa alkanut tulemaan porukkaa paljon ja Katinkullan edessä on jotain telttoja ja vessoja... Sattui siis niin, että huomenna täällä alkaa Keskustan puoluekokous! Huomenna siis varmasti porukkaa riittää ja poliittisia juttuja mistä minä en sitten tajuakkaan yhtään mitään.

Nyt ajateltiin iltapalaksi vielä paistaa makkaraa ja sitten nukkumaan! Huomenna ehkä sitten Superparkkiin! Ja hei, onneksi todellakin ollaan täällä <3 Vaikka perhelomat onkin aina hetkittäin jostain hyvin syvältä suolesta, onhan nämä kuitenkin enimmäkseen parhaita hetkiä elämässä! <3