So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Kosteuttava naamio hiuksille ja kasvoille keittiöstä.

Nyt on pikainen kesälomareissu käyty ja kotuduttu. Kyllä huomaa hiuksista ja ihosta ylipäänsä, että on tullu lilluttua monta tuntia kloorivedessä. Mulla itselläni on niin herkkä iho ja hiukset, että niillä on tapana reagoida kaikkeen nopeasti. Nyt on sitten vähän elvyttelyn aika.

Ajattelin tänne jakaa ihanan ja yksinkertaisen ohjeen päänahan kuorintaan ja tehokosteuttavaan naamioon. Tämä käy myös hyvin kasvoille joten odotellessa suihkuun pääsyä, voi rentoutua naamio kasvoillaan <3
Siihenhän tarvitaan:
Avocado (jos on pitkät hiukset niin enemmän kun yksi) 
Oliviöljyä tai mitä vain kivaa öljyä
Hunajaa vähän
Sokeria
KaneliaMuussaa avokado, sekaan loraus öljyä ja ihan vähän hunajaa. Tämän kaiken voi tehdä haarukalla tai vaikka sauvasekoittimella.
Kastele hiukset ja painele pyyhkeellä kuivemmaksi.
Lisää sokeri ja kaneli joukkoon. Aloita levitys hiusrajasta hellästi kuorien päänahkaa. Lopulta levitä naamion loput pituuksiin. Anna vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Tää saa vaikuttaa oikeastaan niin pitkään kun jaksaa antaa olla.

Pese hiukset kosteuttavalla shampoolla. Jos tuntui, että naamion kuorinta ei riittänyt, lisää shampoon sekaan sokeria ja kuori päänahka kunnolla. Huuhtele mahdollisimman kylmällä vedellä. 

Suihki jotain hyvää jätettävää hoitoainetta hiuksiin ja anna kuivua vapaasti.Ihana tunne päässä ja kasvoilla


Katinkullassa oli pieni kauppa josta löysin aivan ihanan minikokoisen kosteuttavan hunajavoiteen! Se pääsee siis nyt kokeiluun. Ainakin ensi kokeilulla vaikuttaa rakkaudelta <3