So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Yhteistyö

Koululaisen vaatteet ja tarvikkeet Carlsonilta. (Ja myös vähän muutakin)

Mulla tuli mukava tilaisuus tehdä *yhteistyötä Carlsonin kanssa. Innosta hihkuen astelin Joensuun Carlsonille ihmettelemään Carlsonin antia.

Carlson on minulle tuttu, etenkin talous- ja lahjatavara puolelta. Tykkään hirveästi heidän laajasta valikoimastaan astiota ja muitakin tuotteita kohtaan.

Nuorten vaateosasto ei ollut minulle oikeastaan etukäteen hirveän tuttu. Olen ennemminkin viettänyt aikaani heidän pienten lasten vaate(ja lelu)osastolla, joka on aina ollut hyvin mieleinen laajan merkkivalikoimansa takia. Carlsonilta löytyy yleensäkin kaiken muun lisäksi juhla-asut todellakin kaikille iästä riippumatta, joten se on äkkijuhlatilanteissa ollut se pelastava paikka!

Nyt olikin aika mennä tutustumaan siis heidän nuorisolle suunnattuun vaateosastoon ja syksyn Z.I.P mallistoon. Z.i.p nuorten vaatemallisto on siitä hyvä, että vaatteet on aikuisempaankin makuun. Ehdottomasti, vaikka ei mieltäisikään itseään enää ihan niin nuoreksi, kannattaa käydä syksyn aikana kokeilemassa jospa sieltä sittenkin löytyisi myös jotain itselleenkin sopivaa! Itse rakastun samointein positive vibes ongly t-paitaan ja aion vielä syksyn aikan ehdottomasti käydä omani! Uuden kuvaston vaatteet puree kyllä varmasti kaikkiin teineihin ja vanhempiinkin!

Carlson Joensuu

Osa uuden Z.i.p kuvaston vaatteista ei ole vielä saapunut Joensuun Carlsonille myyntiin, mutta osa siellä tosiaan olikin. Mutta ei hätää, vaatteet saapuu kyllä varmasti paikalle tämän syksyn aikana, eli ihan pian! Uuden Z.i.p kuvaston voi noutaa Carlsonilta. Z.i.p vaatteet löytyykin kätevästi heti kakkos kerroksesta liukuportaiden edestä. Lastenvaatteet löytyy samasta kerroksesta, ja mukavasti leluosasto löytyy heti lastenvaatteiden vierestä.

Se miksi halusin juuri tänään kirjoittaa, on ehdottomasti Carlsonin tarjoukset!

Tällä hetkellä nimittäin 12.8 asti on kaikki reput -20% alennuksella! Reppuja löytyy kyllä jokaiseen lähtöön, niin pienille kun isoillekkin. Fjällräven kånken reppuja oli hirmuinen kasa monissa eri väreissä, sekä todella paljon muitakin merkkejä löytyi. Myös ihan pienimmille koululaisille löytyi mm, Elsa ja Paw Patrol reppuja!

Reppujen vieressä onkin mukavasti koulutarvikkeet myös -20%!

Kenkäosastolta löytyi huipputarjous! KAIKKI Converse tennarit puoleen hintaan normaalihinnasta!!

Isommille koululaisille (ja äideille) oli mukava tarjous meikkiosastolla. Tällä hetkellä siellä nimittäin on kaikki Essencen meikit -25% alennuksella.

Nyt vielä, tänä viikonloppuna voi käydä kanta-asiakaskortin veloituksetta. Normaalisti kortti maksaa 10 euroa. Kortti ehdottomasti kannattaa hakea nyt, tai vaikka myöhemminkin sillä kanta-asiakasedut on oikeasti hyviä!

12.8 asti koululaisten Levi's kids t-paidat ja hupparit -15% alennuksella! Tuommoinen muhkea huppari onkin hyvä koulun alkuun, ainakin kun säätilat on tälläiset......

Itse innostuin ehdottomasti elokuun kanta-asiakaseduissa siihen, että kaikille teille ja meille eräjormille olisi nyt Fjällräven housua ja takkia hyvään hintaan. Itse olen haaveillut niistä Barents Pro housuista, mutta en ole oikein mistään löytänyt niitä hyvällä hinnalla. Nyt olisi mm. ne housut 109 euron hintaan koko elokuun!

Huomenna sitten Carlsonilla onkin vähän erillainen päivä! Nimittäin Isac Elliot tosiaan tulee Carlsonille huomenna! Huomenna ehdottomasti ollaankin menossa isompien lasten kanssa katsomaan häntä, ensin Carlsonille ja illalla sitten ilosaareen. Tää onkin aika jännää lapsille ja etenkin äidille, en nimittäin ole ikinä nähnyt Isacia livenä. Uskon että luvassa on ainakin useiden teinien kiljuntaa ja huokauksia :)   Huomenna myös katsellaan vaatteita ja koulujuttuja hiukan lisää ja tulossa siis jossain vaiheessa postaus tunnelmista :)

Kuinka moni teistä meinasi tulla katsomaan Carlsonille Isac Elliottia? Huomenna heti aamusta alkaen Carlsonilta löytyy myös Isac Elliot fanituotteita. Ihana vaaleanpunainen t-paita ja jumppakassi! 

*Blogiteksti on tehty yhteistyönä Carlsonin kanssa.