So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

viikon ruokalista

Kuluneen viikon näkymä ja ensi viikon ruokalista.

Oho, menipä viikko taas nopeasti. Vastahan minä laitoin meidän ruokalistan! Itseasiassa viikko meni niin nopeasti, että listan kaikkia ruokia en kerennyt etes tekemään! Tän päivän jauhelihakastike jää tekemättä, koska uunilohi odottaa jääkaapissa tekijäänsä. Eilen löydettiin itsemme nimittäin Hesburgerista...

Ensi viikolla me syödään näin:

Maanantai: Ananaskookoskanakastike & riisi

Tiistai: Perunasosejauhelihalaatikko

Keskiviikko: Makkarakeitto

Torstai: Spagettibolognese

Perjantai: Tortillat

Lauantai: Kalapuikot & lohkoperunat

Sunnuntai: Kasvisgratiini ja pihvit

Miltäs kulunut viikko näyttää siellä kalenterissa?

Tällä viikolla kokeilin tälläistä tarraoksennusta. En vaan voi mitään, että rakastan tarroja! Kuvaahan siis en tajunnut ottaa silloin, kun tekstejä ei vielä ollut.

Mä olen pitkän aikaa halunnut sisällyttää tosiaan harrastukseni tänne blogiin. Jotenkin en ole osannut, tai uskaltanut. Nyt uskallan ja aion osatakkin! Itse katselen kalenteriaiheisia blogeja ja youtube kanavia paljon, ja voisin viettää useita tunteja vaan katsellessa niitä. Voi olla, että innostun tekemään Happy planner esittelynkin tänne jossain vaiheessa :)

Miksi joku aikuinen harrastaa jotain tämmöistä?

Voin myöntää, että joskus suuret tarra- ja teippivarastoni on nolottanut minua kun jotkut ihmiset ovat katselleet niitä kummastellen. Yleensä kun tarrat ja sen sellaiset jutut yhdistetään lapsiin, niin on todella hankalaa selittää että miksi. Kalenteriharrastus on oikeasti ihan todella yleinen harrastus, ja esim facebookissa löytyy monien satojen ja jopa tuhansien ihmisten ryhmiä liittyen tähän harrastukseen! 

Mulle kalenteriharrastus on sellainen ihan oma juttu, tietynlainen oma päivittäinen pakokeino arjen hulinoista. Oma hetki ja apuväline arjen ja ajan hallintaan. Tämä ei siis ole vaan juttu, jossa joku laittaa tärkeät menonsa kalenteriin, vaan tähän juttuun sisältyy niin paljon kaikkea muutakin, että mulla menisi varmaan ikuisuus selitellessä tätä tässä juuri nyt.

Mulle on tullut kysymyksiä, että mistä saa mitäkin ja muuta mukavaa. Jossain vaiheessa teen postauksen näihin asioihin liittyen :)

Tänä vuonna ajattelin, että yksi kalenteri saa riittää ja ostinkin tuon Happy plannerin. Siitä nyt ei kovin kauaa mennytkään kun hankin mukaan myös sen tsemppikalenterin. Yritän niin pitää itseni järjissäni asian suhteen, kun viime vuonna mulla oli aivan liikaa kaikkea ja suurinosa jäikin sitten käyttämättä.

No koska olen nainen, ja erittäin ailahteleva sellainen eikä luonnollisestikkaan minulle mikään riitä, niin vaikka kuinka yritin tapella Bujo- ajatusta vastaan tälle vuodelle... En vain saanut mielenrauhaa asiasta!

Kalenteriperhe sai siis perheenlisäystä ja sittenkin tänäkin vuonna mukana kulkee taas myös bujo! Ehkä uskallan senkin sisältöä teille vilautella kunhan vähän keräilen rohkeutta :D Bujo on myös siitä hyvä, että lasten asiat on helppo listata omiin sivuihinsa ja sieltä on helppo katsella milloin on ollut mitäkin yms..

Bujona mulla siis toimii 190 sivuinen Putinki merkkinen pistevihko!

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! Ihanaa, että aurinko on ruvennut näyttäytymään enemmän! Tuntuu että virtaa olisi vaikka kuinka!