kesäloma

Lähellä lomalla. Suurperheen suuret hinnat.

Koska leikkausaika lähenee ja alkaa automaattisesti stressitasot nousta, on aika hiukan rentoutua. Leikkaukseen on onneksi vielä aikaa, mutta jos jotain reissun tapaista meinaa kaikkien lasten kanssa tehdä, on se tehtävä nyt. Leikkauksen jälkeen kun luonnollisestikin menee pitkä aika parantumiseen niin on aika turha etes yrittää keksiä mitään mikä sopisi kaikille.

Me asutaan täällä vähän kaukana kaikesta, ollaan laskettu ja pyöritelty hintoja mielessä mielekkäisiin juttuihin ja järkytytty taas .(niinkun joka kesä) Laskettiin suunnilleen hintoja neljään eri paikkaan täältä käsin kahdeksi vuorokaudeksi kuudelle henkilölle julkisilla liikkuen.

Näihin hintoihin ei kuulu ruokailu ja muut aktiviteetit. Sehän tarkoittaa siis, että hintoihin pitää helposti lisätä ainakin se 300 euroa. Niin ja nämä hinnat on laskettu 6 henkilön perheelle ja tietenkin täältä meiltä käsin ja meidän perheelle sopivilla majoituksilla yms.

Visulahti
Yöpyminen: 290e/ 2 vrk
Matkat: 233e +bussi
Liput visulahteen: 180e

Elikkä siis 703e + buussiliputKatinkulta
Yöpyminen 590e sisältäen aamupalan ja kylpylän.
Matkat: 420e!!
Eli 1010e

Tässä järkytti matkustamisen hinta! Herranen aika, paikka on "lähellä" mutta matkan hinta on aivan hirveä. Tosin tässä hintaa tekee se, ettei junalla pääse ihan perille vaan juna-asemalta pitäisi bussilla mennä kohteeseen. Mutta kuitenkin, ihan hirveä hinta pelkälle liikkumiselle.


Saimaa
Yöpyminen 550e sisältäen aamiaisen ja kylpylän
Matkat: 183e +taksi n. 40e

Eli 773e

Ähtäri

Yöpyminen: 420e
Matkat: 414e
Liput: 171
Eli 1005e

Ähtäriin meillä ei oikeasti ollut etes tarkoitus mennä, ihan mielenkiinnosta laskettiin. Itse en tykkää ajatuksesta, että pandoja on tuotu Suomeen ja en halua millään tavoin pistää korttani siihen kekoon. No enivei, tässä järkytti lippujen hinta joka on sillä tavoin todella tyhmä, että tuolla hinnalla pandataloon pääsee vain yhden ainoan kerran. Jos haluaa nähdä pandat vaikka seuraavanakin päivänä, on maksettava lisäksi pandatalon hinta. Meidän tapauksessa tietenkin viisikertaisena (oletan taaperon pääsevän ilmaiseksi) ja sehän tarkoittaa tuohon kaikkeen lsäksi sitten vielä 142 euroa.

Kyllä meinasi masentaa todellakin laskiessa hintoja.

Päätettiin kuitenkin valita varma valinta, eli kylpylä koska säät on tällä viikolla hiukan epävakaita. Saimaalla oltiin viimeksi lasten kanssa ja vaikka paikka onkin upea, haluttiin kokeilla jotain muuta.

Valittiin siis Katinkulta joka onkin minulle lapsuudesta erittäin tuttu, ja kerran ollaan siellä muutama vuosi sitten pyörähdetty yksi yö olemassa :)

Mutta ei tietenkään tuolla hinnalla. Meillä kävi tuuri ja saatiin auto "vuokralle" johon mahdutaan kaikki kyytiin.

Ystävä tulee asumaan kotiimme kanin kaveriksi joten niistäkään asioista ei tarvitse huolehtia loman aikana.
Nyt sitten vaan tavarat kasaan ja menoksi. Tekee varmasti hyvää koko perheelle <3