So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

budjetointi

Lokakuun kolmas budjettiviikko ja muita jorinoita

Tälläkertaa inhoan budjetointia. Inhoan rahaa ja kaikkea mikä liittyy siihen. Vihaan numeroita ja kaikkea missä lasketaan mitään. En tykkää myöskään karmasta.

Tällä viikolla siis sain pienen summan rahaa. Laskin, että koska perjantaina tulee työmarkkinatuki, riittävät rahani hyvin ruokaan ja vähän törsäilyyn.

Olen jo kauan haaveillut piirtopöydästä! Niimpä fiksuna tyttönä päätin, että vaikka rahaa onkin hyvin vähän, ostan sen pöydän nyt! Tuleehan minulle perjantaina kuitenkin vähän enemmän rahaa. Niin ja olenhan laskenut kaiken niin tarkasti, että tiedän oman käyttövarani täysin.

Kävin piirtopöydän ja elin onneni kukkuloilla. Piirtopöytä maksoi n. 85 euroa.

Myöhemmin tekiessäni hakemusta työmarkkinatukeen, sain yllätyksen. "Huomioi maksupäivä"

Ei helvetti, rahat tuleekin maanantaina. Rahaa ruokaan ei siis ole. Tai olisi kyllä, ellen olisi tuhlannut taas ajattelematta asiaa pidemmälle.

Jouduin siis lainaamaan 100e

Luulin, että tämä kuukausi olisi se, että en sössisi asioistani niin, että joutuisin lainaamaan rahaa. No luulin väärin ja jouduin lainaamaan entistä aiemmin!  Ei se mitään, ei lannistua. Huomenna on maanantai ja velka on maksettu silloin jo takaisin! Huomenna on siis laskujen maksupäivä ja mikä ihaninta....koulupäivä!

Tällä viikolla rahaa on kulunut siis näin:

Ruokakauppa:

Ma- s-market 40€ (kahden päivän ruoka) Lasagnette

Ti- 0€ (eilinen lasagnette)

Ke- S-market 20,43 € ( tortillat)

To- S-market 19,82 € ( spagetti ja kastike)

Pe- S-market 20,07€ ( miilunpolttajanpata)

La- 0€ ( eilinen pata)

Su- S-market 18,87 ( pakastepitsaa) 

Yhteensä siis: 119,19€ 

Kahvit muualla kun kotona: 

0€ (syysloma)

Muut: 

107,85€

Tankki:

60€

Osuuspankin palvelumaksut:

4,70€ 

Kaikki viikon menot siis yhteensä : 291,74€

Taas viikon menot on siis melko samat kun muinakin viikkoina. Nyt kyllä tässä on turhaa tosi paljon. Oikeastaan koko tuo muut summa. Osuuspankin palvelumaksutkin on jotenkin omasta mielestäni tosi korkeat. Oon kovasti miettinyt, että olisiko kokonaan S-pankkiin vaihtaminen järkevintä? No enivei, ihan hirveä summa... taas..

Opinkohan ikinä?