So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

rakkaus

Ne hassut jutut

Mulla on hirmu paljon asioita joita en ole uskaltanut täällä blogissa hirveästi huudella. Läheisten mielipiteet on ehkä eniten se mikä kaikessa jännittää, vaikka totuushan on se ettei heidänkään mielipiteillä ole loppujen lopuksi mitään todellista väliä sen asian suhteen millainen minä oikeasti olen. Nyt koulun myötä olen saanut lisää itseluottamusta olla se kuka olen häpeilemättä yhtään.

Olen saanut tutustua aivan mielettömän mielenkiintoisiin ihmisiin, joiden ajatusmaailmat kohtaavat jollain erityisellä tavalla kanssani. Jostain syystä tämä mahtava kohtaamisten sarja rupesi ulottumaan myös koulun ulkopuolelle ja niimpä rupesin törmäilemään omanlaisiin ihmisiin myös koulun ulkopuolella, niin livemaailmassa kun somessakin. Se millä tavoin ennen on joutunut miettimään sanojaan on jäänyt nytten kokonaan pois. Niimpä olen tuntenut oloni paljon paremmaksi ja kokonaisemmaksi nyt kun koskaan. Melkein jokainen päivä nykyisin kiitän korkeampia voimia siitä, että olen saanut elämäni kuntoon tältä osin. Muistan kun vielä alle vuosi sitten yritin vain selvitä hengissä päivästä toiseen etenkin kun tunsin, että en kuulu mihinkään. Nyt vihdoin olen hengissä päivästä toiseen ja saanut luottamuksen siihen, että kuulun tänne aivan niinkun muutkin. Myös pelkästään koulun kautta opiskellessa kasvibiologiaa olen saanut vahvistusta siihen, etten todellakaan ole höperö, vaan maailmassa on paljon sellaista mitä monet eivät suostu näkemään.


Joissain teksteissäni on varmaan vilahtanut joitain lauseita energioista, uskomuksista, tai muista elämääkin suuremmasta. Olen aika hyvin osannut piilotella omia ajatusmallejani suojellakseni omaa herkkää minuutta. Nyt kuitenkin miettiessäni blogini kohtaloa (kyllä) päätin, että jos jatkan, jatkan sitä rakkaudella. Jostain syystä blogini rupesi entistä enemmän tuntumaan vieraalta ajan kuluessa ja tunsin jotenkin silottelevani hommaa liikaa. Kirjoittaminen alkoi ahdistaa kun koin, ettei minulla ole mitään sen arvoista, että joku kiinnostuisi lukemaan koska ne asiat mistä minä tykkään tai rakastan, ei ole asioita joista suurin osa tykkää. Enkä oikeastaan haluakkaan kirjoittaa niistä asioista jotka eivät ole minun juttuni, enkä todellakaan halua esittää asioiden olevan minun juttuni. Olin jo lopettamassa koko homman, mutta jokin sai minut heräämään siihen, että annan itselleni vielä kerran mahdollisuuden ja jos en saa tästä sitä mitä haen, olkoon se blogini loppu <3

No mikä se minun juttuni sitten on jos se ei ole mikään?

Sehän on tietenkin energiapuoli, eteeriset öljyt, kivet, kortit, heilurit ja kaikki muu sellainen. Elämäni pyörii tasaisesti kuunkierron mukaan ja saan mieletöntä energiaa kuusta ja auringosta ja kaikesta pyhästä. Käytän myös paljon luonnontuotteita ja uusin höpsähdykseni on tutustuminen homeopaattisiin juttuihin. Olen myös menossa reikikurssille josta olen jo yli kymmenen vuotta haaveillut, nyt olen päättänyt hyödyntää kaiken tämän ja kykyni. Nämä ovat ne asiat joista olen ollut hiljaa aivan liian kauan.

Hullua eikö?

Loppupeleissä jos mietit tarkemmin, ei se sen hullumpaa ole kun elämä itsessään ;)

Blogini tulee siis muuttumaan vielä enemmän kohti itseäni ja jutut muuttuu ennemminkin kaikkeen tälläisen elämäntyylin toteuttamisen ja tiedon kertomiseen ja jakamiseen ja muuhun sellaisen . Tottakai perhekuulumiset ja arkihöpinät kuuluvat osana kaikkea kokonaisuutta, mutta tietenkin vähän eri sävyyn kun ennen. Myös opiskelu tulee näkymään paljon blogissa, sekä energiat tulee jylläämään teksteissä usein. 

Jos mieleesi tulee kysymyksiä aiheesta niin laittakaa minulle jollain tavoin ne! Vastailen mielelläni! Postaus toiveita otan myös vastaan todellakin mielelläni ja yritän olla avuksi kaikin mahdollin tavoin mitä vain keksin!

Rakkaudella: Jenni