So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiihtoloma

Onko hiihtolomalla pakko olla suunnitelmia?

Täälläpäin tosiaan alkoi tänään hiitoloma. Tai no siis virallisestihan se alkaa tietenkin vasta ensi maanantaina mutta kuitenkin....

Oon lukenut innoissani muiden lomasuunnitelmista ja tajunnut taas, että eihän meillä tietenkään ole suunnitelmia. Ehkä meidän suunnitelma on tällä(kin) kertaa olla suunnittelematta mitään ja nauttia vaan siitä, että ei tarvitse laittaa herätyskelloa ihan joka aamulle soimaan.

Myös kalenteri ja bujo näyttää ensi viikon kohdalta hyvin oudolta ja tyhjältä!

On meillä kyllä oikeasti vähän suunnitelmia ensi viikolle. Oon katellut ihania kuvia viime kesältä ja syksyltä, ja kova ikävä kolkuttelee laavulle!

Niin monia mukavia retkiä tuli viime kesänä tehtyä lähilaavuille, että en taida kestää enää pidempään vaan aloitetaan meidän laavukausi nyt! Mikä muu on sen kivempaa kun juoda kahvia metsän keskellä?

Olen myös ajatellut, että olisiko aika kokeilla hiihtoloman perimmäistä tarkoitusta ja kokeilla sitä hiihtoa nyt? Mä olen aina ollut se, joka inhoaa hiihtämistä! Tai no luullut olevani... Miten tyhmästi sitä ihminen voikaan ajatella, että ei vieläkään pidä jostain asiasta mitä ei ole kokeillut 20 vuoteen!! Kyllä, siitä on tosiaan aikaa jo noin paljon!! t: vanha

No kysyin nyt kuitenkin varuilta, että mitä nuo pienimmät haluaa lomalla tehdä. Isommat kun ovat isänsä luona koko lomaviikon.

Ekaluokkalainen vastasi, että haluaa käydä jossain ja taapero vastasi, että haluaa leikkiä kivaa leikkiä ja suklaamunia!

Lupasin toteuttaa heidän toiveensa..

Millaisia suunnitelmia muilla perheillä on hiihtolomalle? Tai te ketkä vietitte jo hiihtoloman, mitä kaikkea kivaa teitte?