So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Paljon onnea 1- vuotias Kolkytplus!

Suunnilleen näitä aikoja on tasan vuosi siitä, kun aloitin kirjoittamaan kolkytplus blogia. Tätä ennenhän kirjoitin kyllä blogia, mutta jostain syystä se ei tuntunut oikealta ja omalta, vaan ehkä vähän kaunistellulta versiolta itsestäni. Kun poistin vanhan blogini, kuitenkin mieltäni jäi hiertämään ajatus siitä, että jotain olennaista vain puuttuu. Niimpä rupesin tosiaan kolmenkympinkriisi huuruissani kirjoittamaan tätä, ja tähän mennessä varmaan mikään ei ole tuntunut niin omalta kuin tämä. Alkuperäinen ajatushan blogissa oli kirjoittaa sitä "salassa". Kuitenkin jossain vaiheessa päätin tulla "ulos kaapista" ja sen tarinan pääseekin lukemaan tästä.

auringonkukka

Alku on aina hankalaa, niinkuin jokaisessa maailman asiassa. Olen kokenut blogin olevan oma paikkani ja ehdottomasti enemmän kun vain pelkkä harrastus. Tämä vain on osa tätä koko hullua omaa kokonaisuuttani ja itseäni. Uskon, että olen tämän vuoden aikana oppinut bloggaamisesta jo etes jotain, ja uskon tämän olevan ala missä ei koskaan voi tulla valmiiksi. Sen olen huomannut todellakin, että rohkeutta olen elämääni saanut tämän blogin kautta paljon. Ja tiedän tämän ja ylipäänsä kirjoittamisen olevan se, missä haluan kehittyä kokoajan vaan lisää.

Olen ollut erittäin onnellinen siitä, miten paljon hyvää palautetta olen saanut, vaikka välillä tuleekin mietittyä, että olikohan tämä tai tuo teksti nyt kovin järkevää julkaista. 

Joskus kauan kauan sitten ajattelin, että kun blogini täyttää yksi vuotta, haluan keksiä jotain oikein suurta ja hienoa. En kuitenkaan kehitellyt mitään sellaista, koska yksinkertaisesti tämä on minulle niin henkilökohtainen asia, että mitään niin suurta en osaa keksiä, mikä toisi esiin kaiken sen, miten tärkeitä joka ikinen teistä joka lukee tätäkin tekstiä juuri nyt minulle on, tai se miten tärkeä tämä blogi minulle on.

lapsiperhe, siivous, blogikoti
Tämähän tietyllä tavoin on sitten tilannekuva. Ennen kuvausta keräsin nimittäin kaatuneen pyykkitelineen lattialta. Se jos joku, on meille nykyisin arkipäivää.

Joskus kun ylipäänsä aloitin bloggaamisen, pelkäsin hirveästi laittaa kuvia mistään. Syy miksi pelkäsin, oli yksinkertaisesti se, että yleensäkkin nappaan kuvia kiireessä ihan miten sattuu, ilman minkäänlaista oppia. Se, että kuvani on huonolaatuisia ja muutenkin semmoisia sohvalta otettuja, sai minut pelkäämään kuvien säikyttelevän ihmisiä pois. Jotenkin tyhmästi tuli haettua täydellisyyttä siinä asiassa, jolloin kuvat tietenkin jäivät pois usein kokonaan, koska arkeni vaan ei ole täydellistä, eikä useimmiten kotini ole kovinkaan siisti. Rakastan itse katsella täydellisiä kuvia, ja yleensäkkin ihan ammattilaistenkin kuvia. Itse kun ihastelen niitä usein, iskee semmoinen kuvaushäpeä joka johtaa tietenkin turhautumiseen. Haluan itse oppia kuvaajana, ja nyt kun meillä on uusi kamerakin, päädyn ehkä jonnekkin kurssillekkin mistä saan neuvoja kuvaukseen. Haluan kuitenkin pitää kuvani realistisena, vain hiukan kaunisteltuna. Olisihan se ihanaa, että osaisi ottaa itse hienoja kuvia vaikka lapsista, mistä sitten tilata vaikka tauluja seinälle.

taapero, arki, lapsiperhe
Kuvastakin ehkä jo huomaa, että kuvan jälkeen alkoi suuri sota neitien kesken :D


No kuitenkin, tässä se nyt on, 1-vuotias Kolkytplus blogi! Vielä niin keskeneräinen kaikkineen omine virheineen, mutta täysillä menossa mukana! 

lifestyle blogi, kotiäiti

Tervetuloa seuraamaan blogia myös instagramissa, blogi löytyy sieltä tietenkin nimimerkillä @kolkytplus  :)