Yhteistyö

Perjantain Isac Elliotin Meet & Greet Carlsonilla kuulumisia.

No mitäpä tähän oikein voi muuta sanoa kun, että aivan mahtavaa! (ja sen, että edelleenkään puhelimella ei vaan voi saada hyviä kuvia etenkään liikkuvista kohteista)

Meillä perjantai alkoi hammaslääkärillä, esiteiniltä poistettiin hammas, joten aamun tunteet oli hiukan ankeat.Myös pieni jännitys kutitteli mahanpohjassa jokaisella, olihan luvassa kuitenkin kaikkea jännää ja spesiaalia sille päivälle. Olin puhunut isoille lapsille jo pari päivää siitä, mitä perjantaina olisi luvassa. Lapset oli jotenkin söpön sanattomia ja ihmeen hiljaisia jopa silloin, kun mentiin paikanpäälle.

Meillä oli tarkoitus lähteä paljon aikaisemmin Carlsonille odottelemaan, kuitenkin aamun hommat meni niin, että ihan äidinpään suunniteltuun aikaan ei paikalla oltu. Kerettiin kuitenkin silti hyvin, ja jo ovesta sisään mentyä todellakin huomattiin, että tunnelma oli hyvin jännittynyt. Paljon tyttöjä oli kerääntynyt odottelemaan lavan eteen. Kuulinkin huhuja, että innokkaimmat oli tulleet odottelemaan Isacin näkemistä jo heti aamusta kun Carlsonin ovet aukesivat.

Me päätettiin kuitenkin vielä ennen the hetkeä käydä vähän yläkerrassa katselemassa vaatteita. Tyttö ihasteli uusinta Z.i.p kuvastoa ja rakastui ihanaan kukkakuosiseen takkiin. Takki ei ollut vielä saapunut hyllyihin, joten sitä käydään ihastelemassa myöhemmin ja saattaa äitikin kokeilla sitä päällensä. Itsehän samantien nappasin sen positive vibes only t-paidan ja painelin sovituskoppiin! Yllätti muuten kovasti se, että minä joka olen aina käyttänyt M kokoa paidoissa, olinkin kesän grillikauden aikana muuttunut S kokoiseksi! Paitahan oli ihan superhieno, enkä millään olisi saanut mielenrauhaa jos olisin sen jättänyt kauppaan odottelemaan minua! Tällä hetkellä omistan siis ehdottomasti syksyn hienoimman t-paidan! Tätä paitaa tulee varmasti käytettyä paljon! Teini-ikäinen poikanikin löysi mielenkiintoisia vaatteita, mutta ei ollut kovin innokas kokeilemaan mitään juuri silloin. Muutenkin pojan kanssa kun lähdetään vaateostoksille, tehdään se rauhassa. Tuon ikäiset pojat kun on muutenkin niin vaikeita vaatettaa niin, että suostuvat pistämään päälleen julkisilla paikoilla mitään, on helpompi vaateostokset tehdä ihan ajan kanssa.

Kuva napattu uusimmasta Z.i.p kuvastosta
Kuva napattu uusimmasta Z.ip kuvastosta

Sovituskopissa ollessani, tyttö ryntäsi paikalle, hän oli aivan varma, että Isac Elliot oli juuri kävellyt hänen ja veljensä ohi ja mennyt henkilökunnan ovesta sisään! Tämä olikin siis selvä merkki, että oli aika mennä alas odottelemaan. Alas mentäessä tuli kyllä kaikille selväksi, että hetki lähenee. Lavan eteen oli kerääntynyt paljon ihmisiä ihan pienistä tyypeistä vanhempiin asti. Hauska oli huomata, miten monien vanhempienkin päät pyörivät ympäri kauppaa etsien jotain. Myönnän kyllä itsekkin, että olin intoa täynnä. Olihan tilaisuus ainutlaatuinen, enkä itsekään koskaan ollut ennen nähnyt Isac Ellitottia muuten kun kuvissa. Yhtäkkiä ympäriltä alkoikin kuulua hirmuinen kiljuminen ja porukka muodostui pieneksi palloksi lavan ympärille. Tyttöjen ihastus Isacia kohtaan todellakin näkyi, enkä yhtään ihmettele, kyllähän Isac on varmasti jokaisen teinitytön unelma!

Isac pikaisesti kertoi kuulumisensa ja jakoi henkilökohtaisesti arvonnassa voittaneille liput illan keikalle. Sen jälkeen olikin aika jakaa nimmareita, sekä mahdollisuus pikaisiin valokuviin. Isot jonot muodostuikin äkkiä, ja innokkaimmat rynnivät etuilemaan.

Eihän siinä äitinä voinut oikein muuta kun ihmetellä, ja aistia sen kaiken rakkauden energian ilmasta. Osa porukkaa nimittäin tosiaankin puhkesi mielettömään itkuun onnesta, saatuaan Isacilta halauksen ja nimmarin.

Isac oli todella mukava ja kohtelias kaikkia kohtaan. Tälläisen tavallisen äidin näkökulmasta tämä koko homma oli järjestetty todella hyvin. Paikka oli avara, kauempaakin oli mahdollista nähdä lavalle, ja jokaisella oli mahdollisuus nimittäin päästä ihan henkilökohtaisesti halaamaan Isacia ja ottamaan selfien hänen kanssaan ja vaihtaa muutama sana. Tälläinen kohtaaminen on aivan varmasti monen fanin koko kesän kohokohta!

Itse kiltisti jonotin tyttäreni vierellä ja kun meidän vuoro tuli, huomasin tytön käsien tärisevän ja ilmeen muuttuneen totiseksi. Isac kysyi tytöltäni, että onko kaikki hyvin, ja nappasi tytön halaukseen. Siinä kyllä melkein äiti herkistyi, kun näki oman lapsen silmistä loistavan aidon onnen. Koitin napata siinä pari kuvaa ja tyttö ottikin selfien Isacin kanssa. Nimmarin jälkeen poistuimme lavalta, ja siitäpä se hehkutus sitten alkoikin. Seuraava tunti kuunneltiinkin innokasta selitystä siitä miten mahtavaa se oli!

Ja olihan juurikin niin mahtavaa! Nyt riittää tytöllä kavereille kerrottavaa sitten varmasti ihan kyllästymiseen asti...:D

Eilen oli todella hieno ilmakin koko päivän! Vihdoinkin sai nautiskeltua kesäisestä illasta!

Illalla mentiin tietenkin katsomaan Isac Elliotin keikkaa vielä Soar festival tapahtumaan. Isac oli lavallakin oma valloittava itsensä ja selvästi syntynyt laulamaan ja esiintymään. Keikka oli niin hyvä, että ehdottomasti veisin lapseni hänen keikalleen uudelleen, koska kyllähän Isac sai sulatettua tämänkin äidin sydämen aivan täysin!

Nyt meillä olisikin sitten aika palata arkirytmiin, täällä koulut alkavat vasta ensi viikon keskiviikkona. Koulutarvikkeita pitää vielä hankkia (kyniä ja sen sellaisia), ja Carlsonilla onkin kanta-asiakasetuna koko elokuun koulutarvikkeita -20% joten sieltä kannattaakin niitä käydä katsomassa! 

Kyllähän tämä ehdottomasti oli aivan super mahtava lopetus lomalle!