So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

Perjantain kirjaimet

P istesivut. Oon todella pahasti laiminlyönyt bujoilua nyt! Niin paljon, että tuntuu pahalta etes katsoa sitä! Eli tänään illalla luvassa bujon päivittäminen taas menoon mukaan.

E urot. Lapsilisäpäivä, tänään siis juhlitaan hurjasti syömällä jotain oikeasti hyvää :D

R akkaus. Jota on tänään ollut ilmassa paljon. Perjantai on siitä kiva, että huomenna ei tarvitse hirveän aikaisin herätä. Saa tuijottaa Netflixiä myöhälle aamuyöhön asti!

J ano. Eli tänään on aivan todella ihanan kaunis päivä. Tälläisinä päivinä tykkään tosi paljon maustaa vesiä. Vaikka tykkäänkin vedestä jo pelkästään tosi paljon, tykkään tälläsenä lämpimänä päivänä maustaa veden esim, kurkulla, mintulla ja sitruunalla. Kannattaa kokeilla :)

A apeli. Sen niminen aapinen minulla oli pienenä. Nyt oon haaveillut taas, että saisin sen jostain itselleni. Jotenkin nyt kun tuota alakoulua on alettu tyhjentämään tulevan purkuhomman vuoksi, on tuntunut tosi surulliselta etes kävellä siitä ohi. Aivankuin palanen omaa lapsuutta vain räjäytettäisiin ilmaan. Aapeli aapinen lohduttaisi vähän.


N okkoset! Oon yrittänyt löytää paikan mistä uskaltais kerätä nokkosia syömiskäyttöön. En vaan ole löytänyt muutakun ihan pieniä ojan vierestä. Tänään lähden etsimään niitä vähän kauemmaksi! Ajattelin kuivattaa ja tehdä niistä voimajauhetta.


T arra. Niin siis se kuulokojeen korvatarra. Eilen illalla en sitten lopulta osannutkaan ottaa sitä kojetta tytön korvasta oikein. Jouduttiin lopulta ottamaan tarratkin irti. Tänään aamulla asensin kojeet takaisin ja tyttö oli onnistunut irrottamaan ne koulussa. Nyt sitten päätin testata itselläni miten hyvin ne tarrat pysyy vaikka kiinnittäisin hiukan huonosti, olen siis tän päivän hengaillu tarrat korvien takana ja vähän tahallaan "repinyt" niitä. Hyvin on pysynyt nyt tähän asti :)


A hven. Ollaan käyty onkimassa parina päivänä ja haaveiltiin ahvenista. No pari niitä kyllä saatiinkin, mutta itse onnistuin tutustumaan hyvin hyvin useaan otteeseen hyvinkin epämääräiseen otukseen nimeltä Kiiski. Se limaisuus, haju ja ulkonäkö järkytti minut niin, että näin viime yönä unta niistä kaloista. Järkytyksestä huolimatta ne ahvenet joita ei saatu, kummittelee mielessä ja uskon että saatan löytää itseni ongen päästä ehkä jo tänä iltana. Ainakin tänä viikonloppuna!


I stutus. Mulla on paljon kasveja ja yrttejä kasvamassa täällä sisällä ja ulkona minikasvihuoneessa. Ajattelin uskaltaa tämän viikonlopun aikana istuttaa osan jo ulos kunnolla. Vielä on hirveä pelko siihen, että joku yö tulisikin pakkaslukemia.. Yritän siis tänään muistaa ostaa peiton pikkusille kasveilleni ihan varuilta.
 

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille! :)