So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

Ramdom kuvia puhelimesta selityksineen

Kävin puhelimen kuvia läpi poistaakseni sieltä turhuuksia. Oon kuvannut vähän kaikenlaisia asioita ja mieleeni tuli vilauttaa osaa niistä tännekkin selityksen kera!


1. Joskus talvella meillä katkesi sähköt aikaisin aamulla. Kun sähköjä ei kuulunut, päätettiin siskoni kanssa tehdä aamupalaa silti! Tuo päivä ja etenkin tuo hetki jäi hyvin mieleen.
2. Voi mikä ihana kuva lapsen ja karvaisen kaverin ystävyydestä. Jade on rakastanut ystäväni koiraa Velmua aina erityisellä tavalla.
3. Sain postissa terveysside näytteen. Oli jotenkin hassua näin kolmekymppisenä saada tuollaista postia :D
4. Ei todellakaan ole ikävä noita pakkaslukemia. Oon ottanut jostain syystä viime talvena todella monta kuvaa mittarista!!1. Kun menin hakemaan ekaluokkalaista fysioterapiasta, odotti minua ihana yllätys siellä eteisessä. Sinne oli ilmestynyt maailman kaunein piirustus seinälle.
2. Sinikara stationeryn yhdessä yllätyspaketissa tuli iso kortti johon rakastuin heti ja se pääsikin kehyksiin seinälle.
3. Pottatarroja! Ostettiin niitä iso paketillinen... Ja edelleen melkein kaikki on jäljellä. Meillä ei oikein tuo pottailu luonnistu..
4. Ekaluokkalaisen keuhkojen viipalekuvaus. Tuo kuvaus muutti meidän arkea kovasti.

rauhanlahti, kuopioYhtenä viikonloppuna otettiin äkkilähtö Kuopioon Rauhanlahteen. Saatiin illalla päähänpistos, että nyt mennään jonnekin pikalomalle. Varattiin huoneisto ja mentiin. En oikein hirveän paljon tykästynyt huoneistosta. Eniten huoneistossa ahdisti kahvinkeitin jonka kestosuodatin oli varmasti yhtä vanha kun koko keitin... enkä uskalla etes arvailla kuinka vanha se keitin oli. Onneksi olin tajunnut pakata mukaan suodatinpusseja! Kylpylä oli kyllä ihan mukava ja suloinen, sinne voisin mennä joskus uudelleen, mutta huoneisto jääköön sillä kertaa välistä..

bomba


Rakkausvuorokausi Bomballa. Kannattaa kokeilla! Huoneessa meitä odotti parisuhdepaketti joka sisälsi vaikka minkälaista yhteistä kivaa tekemistä. Kylpylä oli jotain todella upeaa altaineen, saunoineen, paljuineen ja elämyssuihkuineen. Siellä söin ravintolassa parhaimman pitsan mitä koskaan olen syönyt ja jälkiruokakin oli mahtava! Bomballa ehdottomasti on ollut myös paras aamupala mitä olen missään hotellissa saanut.

finlayson, unipussi


1. Joku sisaruksistani on lähettänyt minulle kuvan missä olen äitini sylissä.
1. Finlaysonin unipussi. Ostin joku aika sitten K-kaupasta kun olivat siellä puoleen hintaan :) Pakko sanoa, että tosi kätevä keksintö! Sen saa rullattua pieneksi rullaksi mukaan minne vain ja tosiaan siinä on lakana, peitto ja tyynyliina samassa! Kuljetan kesällä varmasti mukanani tuota ja olenkin nukkunut siinä jo usean yön sekä monet päikkärit sohvalla.
3. Lempiruokani eli tomaatti-vuohenjuustokeitto krutongeilla ja oikealla vuohenjuustolla tietenkin!
4. Meidän uusi sänky! Valitinkin siitä vanhasta aikaisemmin ja nyt tosiaan meillä on uusi sänky ollut jonkin aikaa!

Tätä(kin) postausta oli kiva tehdä! Näitä tälläisiä tulee sis varmasti joskus vielä lisää! :)