So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapsiperhe

Ryömimisen hetki

Kirjoitellaampas vähän lapsista välillä. Elikkä, niinkun blogin aloituksessa kerroin, on minulla neljä lasta. Yksi poika ja kolme tyttöä. Pientä esittelyä siis luvassa...

Esikoiseni on poika. Nyt jo 11 vuotias esiteini. Hän täyttää tämän vuoden lopussa jo huimat 12 vuotta! Olin siis itse juuri täyttänyt 18 vuotta kun tuo elämäni ensimmäinen mullistava saapui maailmaan. Poikani on aivan mahtava luonne, hän seikkailee,piirtää,rakentaa ja liikkuu paljon. Hyvin omalaatuinen pikkumies joka omaa erittäin erikoisen ja ihannoitavan mielikuvituksen. Poika harrastaa karatea ja on muutenkin siis hyvin liikkuva tapaus.. Ollut jo alusta asti,oppihan hän jo kävelemäänkin 8kk ikäisenä. Poika on myös perinyt ukkinsa luonteenpiirteet, kiinnostuksen kaikenmaailman romuihin ja ihme näpertämiseen :)

Toinen lapseni on tyttö. 10 vuotias esitenialku. Tyttö täyttää ensi vuoden alusta 11 v, joten esikoisella ja tällä neitokaisella on vuosi ikäeroa. Tyttö on ihana "pikku aikuinen", erittäin jääräpäinen hyvällä tavalla. Tyttö on myös hyvin huolehtivainen pikku sisariaan kohtaan ja auttaa äitiä todella paljon kotitöissä ja pikkulasten hoidossa. Tyttö tykkää paljon eläimistä, vauvoista, kotijutuista ja tykkää olla myös paljon omissa oloissaan. Hän on erittäin määrätietoinen ja tulee varmasti pärjäämään elämässä hyvin kovan luonteensa ansiosta.

Kolmas lapseni,tyttö hänkin siis, on nyt 5 vuotias. Täyttää tämän vuoden lopussa 6vuotta ja on siis tuleva eskarilainen. Hän on meidän perheen erityislapsi mm. Infektio alttiuden,halkion ja astman takia. Tyttö on hyvin hyvin rakastava, topakka ja elämänmyönteinen. Hän omaa niin mahtavan tavan katsoa maailmaa että toivoisin itsekkin osaavan saman tavan. Tyttö rakastaa kaikkea kaunista, tyttömäistä ja söpöä. Hän viihtyy hyvin yksinkin ja on hyvin mukautuva tilanteisiin. Hän on semmonen aito luonnonlapsi.

Neljäs lapseni, nuorimmainen. Pieni tyttövauva. Hän on vasta 9 kuukauden ikäinen. Luonnetta on vielä hieman hankala kuvailla mutta hän on hyvin tasaisen ja tyytyväisen oloinen pikku ihminen. Hän on vähän semmoinen ihmettelijä ja kiireettömän oloinen. Hän on nukkunut yöt heräämättä heti syntymästä alkaen ja nukkuu hyvin myös päiväunet. Todella ihana ja suloinen, koko perheen pikku silmäterä.

Kuten esittelyistä voi arvata, on meidän arki aika vilinää ja tekemisen täytteistä. Siivoamista ja ruuan laittoa riittää kovin.

Nyt viikonloppuna meidän vauva yllätti :) hän on siis tosiaan ollut aina hyvin kiireettömän oloinen tapaus ja neuvola sanoikin hänen olevan pehmyt vauva. Laitoin vauvan siis normaalisti nukkumaan ja seuraavana aamuna hän osasikin täysin ryömiä. Ei mitään harjoittelua taustalla, hän vaan siis osasi sen. Kaikki muut lapset on aina harjoitelleet pitkään ja kiljuneet päät punaisena kun eivät pääse eteenpäin mutta tämäpä pieni yllätti ja osasikin sen jo. Varmaan salaa yöllä harjoitellut :D

Itse olen siis kotiäitinä, se on se minun "työ" mitä kotona teen :) ensin ajattelin kun aloin tähän blogiin että en paljasta itsestäni sen kummemmin muuta kun vaan pöhköjä kolmenkympinkriisi ajatuksia. Tulin nyt kuitenkin siihen tulokseen että on huomattavasti helpompaa kirjoittaa "rehellistä" tekstiä :)

En oo kellekkään sanonut tästä uudesta blogistani, on jotenkin helpottavaa vaan kirjoittaa kriiseilyjäni ja niitä näitä ilman että tarvii tutuille selittää oman pään mietteitä sen kummemmin. Varmasti jossain vaiheessa tulen laittamaan tänne kuviakin josta nyt ainakin sitten tunnistaa jos sattuu tänne eksymään.