So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muutokset

Suuret muutokset edessä!

Meillä on tulossa syksyn mukana suuria muutoksia arkeen. Itsehän minä olen muutoksista vähän kauhuissani, mutta samaan aikaan myös todella innoissani!

Maanantaina taapero menee hoitoon. Ollaan käyty jo pari kertaa tutustumassa hoitopaikkaan... Tai no, hoitaja on meille ennestään jo tuttu, mutta tietenkin pitää vähän pientä totuttaa ajatukseen. Hoidon suhteen mulla ei ole mitään hätää, tää hoitaja on kyllä varmasti maailman paras ihminen hoitamaan meidän taaperoa.

Taaperolle tämä on varmasti suuri muutos kun hän ei oikeastaan ole ollut hoidossa kun vain ihan muutamia kertoja. Uskon kyllä muutoksen olevan vain hyväksi koska tuo tyttö on vähän sellainen, että hänelle pitää olla kokoaika tekemistä. Itse koen, että en pysty täällä kotona antamaan hänelle virikkeitä siinä määrin mitä hän oikeasti tarvitsee. Tyttö on todella sosiaalinen ja menevä tapaus.

Mikäs muu meillä sitten muuttuu?

 

Ainakin se, että lasten pitää oppia hoitamaan aamut ja osan päivästä itse.

Heidän pitää myös ansaita viikkorahansa.

Kaikkien pitää oppia menemään nukkumaan aikasemmin koska pitää ruveta heräämäänkin aikasemmin.

Minulla alkaa tiukka fodmap ruokavaliokokeilu! Ja syyhän tähän on se, että joudun uskaltautua matkustamaan linja-autolla ja ylipäänsä poistumaan kotoa usein.

Sain siis tänään kuulla, että pääsin kouluun <3

Hurja opiskelijaelämä siis alkakoon. Oonko hei ehkä vähä innoissani!

Terveisin: tuleva puutarhuri Kotilainen