So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kalenteriharrastus

Tämän viikon kalenterinäkymä ja vähän muutakin

(Varoitus: Tekstissä esiintyvät kuvat on otettu pimeässä ilman, että päivänvalosta on tietoakaan. Kuvista huokuu varmasti väsymys ja laatu on mitä sattuu. Niin ja kuvat voivat silti aiheuttaa pakollista tarvetta ostaa itselleen aivan ihana Happy planner..)

Tällä viikolla ei kyllä tullut tosiaankaan hirveästi kulutettua aikaa kalenterien keskellä. Yritin herätellä henkiin happy planneria ja tajusin, että mulla onkin ollut aika hiljainen viikko. Taas. Muutenkaan en ole ollut mitenkään kovin luovalla tuulella ja käsialatkin hyppii minne vain, joten tällä viikolla kalenteri näyttää ihan vain.... No tavalliselta kalenterilta.

Happy plannerissa tykkään kovasti siitä, että päiväruudut on isoja. Kuitenkin aina välillä tulee olo, että eikö mulla oikeastikaan ole muuta kirjoitettavaa päiviini kun "siivous" tai "fysioterapia"

Kalenteria tuijottaessa tuli myös olo, että pakko on löytää jokin muukin harrastus ihan vain siksi, että olisi muutakin kirjoitettavaa.

Jokaisen kuukauden vaihtuessa kalenterissa on oma sivu kaikelle tärkeälle.

Happy plannerin ärsyttävä puoli on mielestäni ehdottomasti se, että kuukausinäkymän viikot alkaa aina sunnuntaista. Omat aivoni eivät tätä vaan pysty sisäistämään vaikka miten yrittäisi! Onneksi kuitenkaan ei nyt kovin hankalaa ole saada valmiiksi kirjoitettuja viikonpäiviä piiloon.

Omistan teippejä ihan hirveän kasan ja happymailien mukana olen saanut niitä paljon lisää, joten teippi on tähän juurikin hyvä apu.


Tässä kuussa aion ottaa käyttöön nämä ihanat budjetti osat! Näillä on todella kätevä seurata kuukausien menoja ja juttuja. Ehkä näitä täyttämällä oppisi näkemään vähän paremmin sen, missä aina välillä menee vikaan.


Eikä tämä minun kalenteripakkomielteeni toki tähän lopu vaan ulottuu traveler's notebookkeihin asti.


Nyt kun kesä alkaa, on mukava viskata reppuun yksi tuollainen ja pitää mukana kaikki tärkeä. Lempparini on ehdottomasti tuo nahkainen, rakastan sitä kuinka se patinoituu käytössä.

Kattokaa nyt miten ihanan aarteen löysin traveler`s notebookin välistä <3