So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kolmenkympinkriisi

Uusi alku kaikelle

Moikka! On erittäin jännittävää esittäytyä täällä. Sain aivan ihanan mahdollisuuden hypätä mukaan so-upin blogiyhteisöön. Samantien tuntui, että tämä on juuri sitä mitä kaipasin, ja tämä kaikki sattui tapahtumaan juuri oikeaan aikaan. Ajattelin tietenkin ensin esittäytyä täälläkin, että tiedetään missä mennään ja, että kuka ylipääsä kolkytplus blogin takana häärää. Vanhoista teksteistäni tietenkin löytyy enemmän minusta, ja lapsistakin. Mutta koen uuden esittäytymisen hetken olevan juuri nyt kun blogimuuttokin on tapahtunut. Olkoon tämä uusi alku vähän kaikelle.

Olen Jenni, 30- vuotias neljän lapsen äiti. Kotiäiti ja kalenteriharrastaja. Päiväni kuluvat kotona lapsiperhearkea pyörittäen ja etsien oikeanlaista päivärytmiä. Lapseni ovat 12, 11, 6 ja 1,5 vuotiaat. Kuten ikäjakaumasta voikin jo aavistaa, on meno välillä aika hurjaa tässä kodissa. Päivistäni ei siis puutu uhmaa tai teiniangstia, lisämausteena tietenkin kulkee tämän äidin hurja kolmenkympinkriisi, joka on tuonut mukanaan ongelmallisen liika ajattelun.

Mistä blogini sitten kertoo? Tähän on hankala vastata. Jos vastaan, että perhe-elämän haasteista, arjen ikuisista kiemuroista ja taistelusta omaa päätä vastaan, saattaa olla lähellä totuutta.

Eskari-ikäinen lapseni on myös tietyllä tavalla erityislapsi, uskon että tämä aihe tulee olemaan aikalailla suuri osa blogiani. Niinkun ylipäänsä lapsiperheen arjen kaikki perus jutut. Taaperoarki on nyt ajankohtainen, sillä pienimmän uhmaikä on selvästi alkanut. Myös harrastuksista tulen kirjoittamaan, olen nimittäin intohimoinen kalenteriharrastaja ja rakastan istua teippikasojeni keskellä kalenteri kädessä. Päiväretkeily tulee varmaan kesän mittaan mukaan kuvioihin, tykätään nimittäin hirveästi retkeillä, ja saattaapa makkaranpaiston ja kalastuksen lomassa löytyä silloin tällöin muutama geokätkökin.

Juttuni tulevat olemaan varmasti aikapitkälti samaa luokkaa kun ennenkin, mutta tietenkin lisäyksiä on paljon tulossa. Sinänsä hauska kun kuitenkin alunperin joskus aloittaessani kolkytplus blogin, aloitin sen nimettömänä ja tarkoitus oli pitää itseni ”salassa”. Jossain vaiheessa kuitenkin rupesinkin paljastamaan enemmän kuka olen, ja nyt olenkin sitten täällä. Ihan omalla naamallani ja omana itsenäni. Tämä tuntuu oikein hyvältä.

Toivotan siis kaikki uudet ja vanhatkin tyypit tervetulleiksi blogini pariin ja oikein ihanaa alkanutta kevättä kaikille! <3