lapsiperhe

Vihdoin rentouttava juhannus!

Tykkäsin todella kovasti meidän juhannuksesta. Varmaan ensimmäinen juhannus josta nautin täysillä koko juhannus ajan.

Torstaina illalla syötiin hyvää ruokaa ja oltiin vaan. Perjantai menikin sitten leppoistasti, ensin oltiin vaan kotona, minulla kävi ystävä kylässä ja höpistiin mukavia jonkun aikaa. Myöhemmin käytiin sitten anopin luona istuskelemassa ja nauttimassa ihanasta ilmasta. Aika myöhään illalla päätettiin sitten lähteä paistamaan makkaraa jonnekkin kauniiseen paikkaan ja saatiinkin isäni ja hänen vaimo mukaan. Varuilta otettiin lapsille uimavehkeet mukaan ja sieltähän löytyikin oikein mukava metsäinen uimaranta laitureineen. Lapset polski vedessä kauan, ja me muut nautiskeltiin ihanasta juhannus yöstä. Lopulta seisottiin sitten kaikki laiturilla ja katseltiin kun isot lohet hyppi ja söi ötököitä veden pinnalta!!!

Kotona oltiin vasta todella myöhään ja lauantai aamuna nukuttiinkin sitten kaikki pitkään! Lauantai päätettiin olla vain kotona, siivottiin ja laitettiin takapihaa ja illalla grillattiin. Aurinkovoiteesta huolimatta poltin selkäni auringossa aika pahasti.

Eilen sitten käytiin oikealla uimarannalla loikoilemassa hiekalla ja uimassa. Hyi yäk muuten että oli kylmää vettä!!! Itsekkin siis pulahdin veteen ja uinkin jonkun aikaa. Ei siellä veden alla kyllä pitkään viihdy todellakaan vielä.

Tämmöinen oli meidän juhannus siis. Eli kaikin puolin rentouttava,kiireetön,krapulaton ja mahtava!

Tänään sitten arki alkoikin rytinällä pitkään nukutun viikonlopun jälkeen. Oli muuten vaikeaa herätä kun kello soi vähän jälkeen viiden. Lapsetkaan ei hirveän innoissaan ollut kun kuuden aikaan hätyyttelin heitä ylös sängyistään. Yhdellä pikku ipanalla oli siis aamulla heti seitsemän jälkeen aika hammasröntgeniin ja hammaslääkärille, matkaa sinne meiltä oli 40km joten neljän lapsen kanssa aamuhärdelliin piti varata aikaa ainakin tunti. Hyvin kerettiin mutta jos oltais yhtään myöhemmin herätty niin olis kyllä kiire tullut.

Päästiin kuitenkin nopeasti pois lääkäristä joten kotiin päästyä päätettiin lähteä aamu ongelle lasten kanssa. Poika sai yhden pienen kalan jota ihmeteltiin hetki ja päästettiin takaisin uimaan.

Tämäkin viikko alkoi siis oikein mukavasti. Harmi kun miehellä ei ole vielä loma. Olis ollut niin ihana pitää sitä täällä vielä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Päätin yrittää puhelimen kanssa heittää juhannusminä kuvan tänne, hieman hankalaa mut katsotaan onnistuiko ;) (kissankorvat päässäni ei liity asuuni enkä kulkenut ne päässä missään,olen vain äiti joten ymmärrätte varmaan :D )