So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lukio

Yo-päiväni

Nukuin keskiviikkoa edeltävän yön todella levottomasti. En meinannut millään saada unta, ja minun oli pakko käydä syömässä toinen iltapala. Keskellä yötä heräsin kolmen aikoihin, ja luulin, että kello olisi jo kahdeksan. Pientä levottomuutta ilmassa, heh.

Äiti tuli herättämään yhdeksältä. Olin olevinaan tiistai-iltana laittanut herätyksen kahdeksaksi, mutten näköjään ollutkaan... Nopeasti söin aamupalan, pakkailin tavarat mökkireissulle, vaihdoin vaatteet ja menin kampaajalle. Tarkoituksemme oli käydä isän kanssa ottamassa heti sen jälkeen yo-kuvat, mutta hän oli varannut itselleen verikokeeseen ajan juuri tuolle jo valmiiksi kiireiselle aamulle, joten emme ehtineet millään. Niin tyypillistä meille.

Kello 13.30 alkoi juhlatilaisuus koulullamme. Se oli oikein tunnelmallinen ja ihana. Tuntui haikealta istua viimeistä kertaa koulussa kuuntelemassa rehtorin puhetta, laulaa Gaudeamus Igitur ja hyvästellä opettajat. Lakit päähämme saatuamme lähdimme meidän porukalla kohti Utran Uittotupaa, jossa vietimme juhlat.

Viimeistä kertaa pois JYK:ltä, tällä kertaa auton kyydissä... Pyöräilin kaikki koulumatkani kahta kertaa lukuunottamatta.

Vieraat tulivat Uittotuvalle heti kolmen jälkeen. Söimme, kuuntelimme ihanan Ara Hayrabedianin musiikkiesitykset ja pidin pienen puheen, jossa kiitin kaikkia paikallaolijoita ja etenkin ystäviäni. Olin niin kiitollinen ja olen edelleenkin kaikista, jotka tulivat juhliini ja tukivat minua koko lukion ajan. Kyyneliltä ei säästytty, mutta naurua riitti myös.

Tämä kaveriporukka on säilynyt yläkoulun alusta asti.
Utran Uittotuvalla oli oikein tunnelmallista.

Seitsemän jälkeen lähdimme kaveriporukalla kohti Lehmosta varattua mökkiä. Jo sinne ajaessamme meillä oli erittäin hauskaa ja juttu lensi. Paikan päällä laitoimme mökkiä juhlakuntoon (eli tein boolin ja purimme ostoskassit). Loput kavereista tuli paikalle ripotellen ja meillä oli oikein mukavaa. Tanssittiin, oltiin paljussa ja saunottiin. Loppu jääköön jokaisen itse kuviteltavaksi... Kiitos kaikille kavereilleni, jotka tulitte paikalle!

Torstaiaamuna siivosimme mökin yöksi jääneiden ystävieni kanssa ja isäni tuli sen jälkeen hakemaan meidät. Veimme kaverit koteihinsa, ja minäkin pääsin kotiin hengähtämään. 

Kiitos vielä kaikille minua muistaneille, onniteille, juhlistaneille... Olette kaikki tärkeitä. 

Olipahan juhlat!

Iloinen ylioppilas.

JM

Ps. Aion vielä kirjoittaa pari postausta liittyen lukioon - ainakin vinkkejä ylioppilaskiroituksiin. Saa laittaa ehdotuksia! :)