So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

opiskelijaelämää

Avajaishumua

Tänään iltapäivällä otin suunnan kohti Joensuun jäähallia ja Taitaja2019-kisan avajaisia. Väkeä oli paikalla paljon. En päässyt sisään ensimmäisestä ovesta, josta yritin, vaan minut ohjattiin toiseen katsomoon. Sieltä löytyikin vapaita istumapaikkoja. 

Ensimmäisenä lavalla huomioni kiinnittyi lavastukseen, sillä olinhan aikaisemmin käynyt lavasterakentajien hallilla seuraamassa lavasteiden tekoa. Siellä se nelimetrinen käsikin nyt oli!

Avajaisten ohjelmassa oli puheita, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä kilpailija- ja tuomarivalojen vannominen.  Tarkemman avajaisohjelman voi katsoa täältä - siellä ei tosin ole mainittu puheiden välissä esiintyneitä artisteja eli ilmeisesti ne olivat salaisuus avajaisiin saakka. Avajaisissa esiintyivät nuori harmonikkataituri Eemil Ullgren, räppäri IBE ja tanssiryhmä Sisu. 

Avajaiset kestivät reilun tunnin ja niiden jälkeen poistuin ulos Joensuun sateiseen säähän. Huomenna onkin sitten Taitaja-tapahtuman ensimmäinen varsinainen kisapäivä. 

Kuvat: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland

Liput liehuivat avajaismarssilla.  Kuva: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland Räppäri IBE esiintyi. Kuva: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland Skills Finland ry:n tervehdyksen toi pj. Seija Rask.  Kuva: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland