livemusiikki

Livemusiikkia Areenassa

Pitkästä aikaa livemusiikkia.

En ole oikeasti keikkoja kuvannut miesmuistiin. En siis muista edes milloin viimeksi. Tämänkin päivän keikka piti jäädä alunperin kuvaamatta, koska tärkeysjärjestyksessä se oli toisena. Ja Juuassa ja Joensuussa ei voi olla yhtä aikaa. Onneks kuitenkin Juuan nyrkkeilymatsit päättyivät tyrmäyksiin, joten homma eteni nopeasti. Kuvat olivat paketissa jo hieman kuuden jälkeen ja pääsin ratsastamaan rautahepoisella takaisin Joensuuhun.

Oikealla otteleva Lotta Loikkanen päätti ottelun kolmannessa erässä tyrmäykseen.

Pääsin siis ajoissa Haloo Helsinki!-keikalle Joensuu Areenaan. Häpeäkseni myönnän, että en ole edes kyseistä bändiä nähnyt livenä, joten siinä syy, miksi halusinkin ehtiä keikalle. Sen lisäksi, että pidän livemusiikin kuvaamisesta.


Haloo Helsinki! veti ainakin omalla kohdalla maton jalkojen alta heti alussa. Yllätyin oikeasti positiivisesti ja hyvä fiilis tuntui kuvatessakin. Voisin tehdä tätä enemmänkin.

Harmi vain, että en voinut jäädä nauttimaan koko keikasta. Piti kiirehtiä tekemään kuvat seuraavan aamun lehteä varten, joten kuvasin vain tuon maksimin, eli kuusi ensimäistä kappaletta. Olen tottunut kolmeen ensimäiseen, mutta kyllä tämä minulle käy näinkin.

Voisin kuvata enemmänkin. Tulkaa kaikki soittamaan Joensuuhun ja järjestäkää se niin, että minä olen työvuorossa.

Niin ja kuvia voi käydä katsomassa lisää osoitteesta www.karjalainen.fi