liikunta

Alkava yhteistyö Pasional Tango Academyn kanssa

Moikka! Niin kuin osa jo instagramin puolelta onkin huomannut, olen jo pari kertaa käynyt testaamassa Argentiinalaista Tangoa Helsingin Kaisaniemessä. Tanssiopettaja Hernán Ohaco otti minuun yhteyttä ja ehdotti, että tulisin testaamaan heidän tuntejaan ja kirjoittelisin sitten, mitä mieltä niistä olen. Niinpä raotan jo vähän ovea meidän tulevasta yhteistyöstämme.

Viime maanantaina olin siis ensimmäisellä argentiinalaisen tangon tunnillani Pasional Tango Academyssa. Maanantain alkeistunti pidetään klo 18.00 Kaisaniemessä idylleissä puitteissa, sillä Ravintola Kaisaniemi, jossa tanssitunnit pidetään, on Suomen vanhin ravintola (1839). Ympäristö auttoikin tunnelmaan asettumisessa ja tuntui kuin olisi päässyt aikamatkalle kauniisiin juhliin. Kiire unohtui.

Tunti lähtee ihan alkeista (ei tarvitse olla mitään tanssitaustaa) ja mukaan pääsee helposti osaavien opettajien avustamana. Olen itse tanssinut muita paritansseja jo monen vuoden ajan, mutta argentiinalainen tango on minulle ihan uusi tuttavuus. Tänään tunnilla oli noin 12 paria, joten opetus on ihanan intiimiä ja yksilöllistä. Pidän itse pienistä tanssiryhmistä, sillä silloin oppii parhaiten ja nopeammalla tahdilla kuin suurilla massatunneilla. Molemmat opettajat Hernán Ohaco Kaisa Saarinen ovat valloittavia ja loistavia opettajia ja ihailen erityisesti heidän positiivista tapaansa opettaa. 

Ps. Suunnitteilla on ilmainen ryhmätunti/päivä (seuraajilleni ja ystävilleni), johon kuuluu tanssia, valokuvia, tanssikenkiä jne. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, otathan minuun rohkeasti yhteyttä ;)

Alla ottamiani kuvia. Kuvissa valloittavat tanssiopettajat Hernán & Kaisa

Seuraathan blogiani jo Instagramissa ja Facebookissa.

Instagram: laurakiuru
Facebook: laurakiurublogi

♡ Laura

comments powered by Disqus