Uni

Apu univaikeuksiin!

Olen aina vauhdissa. Rentoutuminen sekä paikallaan oleminen saatikka päiväunet eivät ole minun juttujani. Nukahdan yleensä hetkessä ja olen pääosin hyvä nukkuja. Sain kuitenkin testiini Spacemaskeja, jotka yllättivät minut niin positiivisesti, että pakkohan niitä on täällä bloginkin puolella hehkuttaa.

Kyseessä on siis maski, joka vapauttaa lämpöä noin 15 minuutin ajan vapauttaen samalla rentouttavaa ja stressiä poistavaa jasminia. Olen käyttänyt maskeja nyt kolme kertaa ja olen tyytyväinen. Jopa päiväunet onnistuvat! Maskit on siis todella mukavia. Yhtenä yönä heräsin myös keskellä yötä (ihan virkeänä) ja sitten laitoinkin maskin silmilleni ja uni jatkui taas. Aamulla oli kyllä virteä olo kun sai nukuttua kunnon yöunet. Olen siis varma, että varsinkin niille, jotka eivät helpolla nukahda, tämä tuote on kyllä ihan must juttu!

Maskit ovat kertakäyttöisiä ja Spacemask laatikossa on viisi yksittäin pakattua maskia. Hintaa tuotepakkauksella on 21,90e. Lentokoneessä pitää kyllä myös itse testata tätä tuotetta. Olen nimittäin jännittäjä, joka popsii aina lennon aikana kilon porkkanoita. Spacemaski voisi olla käytännöllisempi ratkaisu lentopelkoon.

Tuotteen voit ostaa tästä!

*Tuote on saatu Calm and Sparkle -verkkokaupasta

♡ Laura