Suomen Otsoniterapia

Apua, aikuisiän akne

_ _kovia vaikeasti parantuvia näppylöitä alkoi pulpahdella kasvoille kuin sieniä sateella.

Kaikki alkoi noin vuosi sitten. Puhdas ja sileä ihoni, alkoi yhtäkkiä punoittaa, "kupruilla" ja kovia vaikeasti parantuvia näppylöitä alkoi pulpahdella kasvoille kuin sieniä sateella. Tämä oli itselleni pienoinen järkytys, sillä teininä sain nauttia lähes näpyttömästä ihosta.

_ _löysin kuitenkin tuotteen, joka ei pettänyt.

Halusin näppylöistä eroon ja kokeilin valehtelematta ihan kaikkea! Kuivattamista, kosteuttamista, rasvaa, geeliä, lääkkeitä... ties mitä. Aina pelkkiä lupauksia, mutta ei haluttua lopputulosta. Näppylät eivät lähteneet minnekään. Keväällä löysin kuitenkin tuotteen, joka ei pettänyt.

_ _takaraivossa jyrkyttikin ajatus, että eihän mikään muukaan ole tähän mennessä auttanut.

Olin sattumoisin Kampin Ruohonjuuressa, kun siellä oli henkilö kertomassa Suomen Otsonoterapiasta. Kuuntelin innolla, vaikka takaraivossa jyskyttikin ajatus, että eihän mikään muukaan ole tähän mennessä auttanut. Ostin kuitenkin ensimmäisen rasvani, eli juuri kuvassa yläpuolella olevan Otsonoidun seesamiiöljyn normaalille iholle.

Jo parissa päivässä huomasin muutosta.

Jo parissa päivässä huomasin muutosta. Se oli miltein käsittämätöntä! Ilakoin ja kerroin tuotteesta kaikille. Vihdoinkin joku tepsi. Jatkoin tuotteen käyttämistä ja lopulta unohdinkin, että minulla olisi koskaan edes ollut näppylöitä.

Viikot kuluivat ja lopulta tuote loppui. En ollut käyttänyt tätä ihmerasvaa hetkeen ja taas näppylöitä on ilmaantunut poskilleni. Tuote siis vaikuttaa oikeasti, eikä ruokavaliolla, paljolla juomisella jne. ole niin suurta vaikutusta ihoni hyvinvointiin. Nyt tilasin taas Suomen Otsoniterapian tuotteita ja aloin heti käyttämään alla olevaa pientä tehotuotetta. Näpyt ovat jo miltein poissa!

Olen sanonut hyvästit antibiooteille_ _

En voi muuta kuin suositella tuotteita! Olen sanonut hyvästit antibiooteille ja kaikille muille turhille kuivattaville rasvoille. Nämä tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa syvältä. Ja koska olen niin innoissani näistä tuotteista, päätin myös kirjoittaa tästä blogiini, jotta voin auttaa myös muita asian kanssa kamppailevia.

* Tuotteet eivät ole tarkoitettu pelkästään akneiholle, vaan soveltuvat hyvin myös ihan tavalliseen käyttöön. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja elinvoimainen. Instagramini puolelle tulee tulevan viikon aikana myös arvonta tuotteista! PYSY KUULOLLA 

Alla arvontaan tulevat tuotteet!

Tuotteita on helppo käyttää ja ne ovat osana omaa iltarutiiniani. Ennen nukkumaanmenoa pesen kasvot, levitän rasvan ja menen nukkumaan. Aamulla herätessä iho on ihanan puhdas ja pehmeä. 

Vihdoin pystyn sanomaan "EI!" antibiooteille ja muille keholle haitallisille aineille,  joita minulle on määrätty iho-ongelmaan.

 Miksi siis kannattaa käyttää Suomen Otsoniterapian tuotteita?

  1. Auttaa akneen ja ruusufinniiin
  2. Ihosta tulee ihanan pehmeä
  3. Nopeuttaa kudosten uusiutumista
  4. Vihdoin voi sanoa "EI!" antibiooteille ja muille keholle haitallisille aineille, joita yleisesti käytetään iho-ongelmiin

Suomen Otsoniterapian tuotteita saa ostettua mm. Ruohonjuuresta tai sitten tilaten verkkokaupasta.

Postauksesta puuttuu kokonaan kuvat ihostani, koska olen hyvin "insecure" iho-ongelmieni kanssa. Ja vaikka avoimesti asiasta puhunkin, en halua niitä kuvia julkisesti someen. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni sai tästä postauksesta apua!

♡  Laura

comments powered by Disqus