ihonhoito

Elokuun ihonhoitovinkki

Hello August!

Kesäloma loppui ja on aika palata opiskeluiden ja töiden pariin; kiirettä ja uusia projekteja, innostusta, mutta samalla jännitystä. Kuulostaako tutulta?

Minulle kiire ja stressi aiheuttaa helposti näppylöitä, mutta silti ylibuukkaan usein kalenterini, koska haluan olla niin monessa jutussa mukana. Täydelle kalenterille ei voi mitään jälkikäteen, mutta miten pitää iho puhtaana ja kauniina kiireenkin keskellä?

Ehkä yksi tärkeimmistä avainsanoista on uni; laatu ja määrä. Vaikka olen aina tiedostanut unen tärkeyden, olen silti nukkunut liian vähän. Viikon sisään olen korjannut asiaa ja mennyt todella aikaisin nukkumaan. Volaa olen kuin eri ihminen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Helppoa siis? No mutta joka tapauksessa se mitä minun nyt oli tarkoitus hehkuttaa, on BodyBoomin kahvikuorinta.

Sosiaalisessa mediassa liikkuneet kuvat, joissa ihmiset hieroivat iholleen kahvia, olivat niin hauskan näköisiä, että minäkin halusin päästä testaamaan näitä tuotteita. Viimeisimpänä olen testaillut BodyBoomin tuotteita ja ne jäivät todella pian osaksi arkirutiinejani. On ihan parasta tulla pitkän ja rankan päivän jälkeen kotiin, käydä suihkussa ja levittää kostealle iholle kahvia. Kannattaa testata, niin tiedät mistä puhun.

Kyseessä on siis kahvipohjainen vartalokuorinta. BodyBoomin kahvikuorintatuotteet ovat erityistä rakkautta, sillä heidän tuotteidensa tuoksut ovat niin ihania, että haluaisin käyttää niitä joka päivä. Lempi tuoksuni on banaani, mutta tuotteita on saatavilla myös pelkän kahvinkin tuoksuisena.

Miten kahvikuorinta vaikuttaa ihoon? Se miksi tuotteisiin olenkin niin tykästynyt johtuu siitä, että huomasin eron heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Niin huomasi myös poikaystäväni, veljeni, äitini... Ihosta tulee pehmeä sekä raikkaan kostea. Pidemmän käytön jälkeen myös kasvojeni näppylät ovat pysyneet kurissa ja aikuisiän aknen aiheuttavat arvet ovat haalistuneet.

Ps. Jos sinä haluat tutustua tuotteeseen sitä saa mm. Sokoksista ja Sokos Emotioneista. En voi muuta kuin suositella!

Aikaisempi postaukseni haastavasta ihosta ja otsoniöljyistä --> AIKUISÄN AKNE

Kahvikuorinta tuotteet: BodyBoom Finland

Meikkilaukku: NUNUCO

Ps. Vielä yksi vinkki elokuulle. En ole itse hoitoalalla, mutta olen tutustunut elokuussa Color4Care nettikauppaan ja heillä on suuri valikoima erilaisia tuotteita. Nettikauppa on pääasiassa suunnattu terveydenhoitoalalla työskentelevälle, mutta sieltä löytyy kaikkea kivaa myös muille. Itselleni käyttöön tulevat mm. nämä kivan väriset tyttömäiset tukisukat. Tukisukkia käytän mm. urheillessa tai pitkillä lennoilla.

♡ Laura

comments powered by Disqus