Kissakahvila Helkatti

Ensiapua ikävään

Ihana lyhyt viikonloppu on takana maalla. Olen saanut viettää paljon aikaa perheeni kanssa ja pidellä söpöä kehruukonettani sylissäni. Nyt on kuitenkin aika taas palata Helsinkiin ja kova ikävähän siinä tulee, etenkin hupsua kissaani Oltsua. Olen kissaihminen yli 100 prosenttisesti, mutta minulla on vahva allergia enkä voi koskaan saada täysin omaa kissaa. Siispä Oltsu asuu hyvässä hoidossa mummilla ja vaarilla. Onneksi Helsingissä on kuitenkin Kissakahvila Helkatti, jossa pääsee hetkeksi viettämään aikaa kissojen kanssa ja ikävä lievittyy.

*Tämä postaus tulee sisältämään paljon kuvia kahvilan herttaisita asukkaista

Kissakahvila Helkatti on kahdeksan kissan vakituinen koti. Kahvilassa voi nauttia ihanien kissojen huomiosta ja samalla herkutella kissa aiheisilla herkuilla, välipaloilla tai ruualla. Kissat ovat tottuneet hyvin ihmisiin ja seurustelevat mielellään kahvilan asiakkaisen kanssa. On hauskaa huomata, että vakioasiakkaat huomatessaan, kissat innostuvat erityisesti. Vakioasiakas nimittäin saattaa jo tietää kunkin kissan lempileikit.

Kahvilan tilat ovat hämmästyttävät! Kaikki on mietitty tarkkaan ja harkiten kissojen kannalta. Kaikkialla on puita, tunneleita, korokkeita jne. joita kissat pystyvät hyödyntämään. Kissat voivat myös päättää milloin haluavat olla rauhassa ja milloin on leikin aika.

Vinkki: Kannattaa mennä kahvilaan heti avaamisajan jälkeen, silloin kissat ovat täynnä energiaa leikkimiseen. Tottakai kissojen on välillä otettava päiväunia, mutta kissoja on kuitenkin niin monta, että leikitettäviä riittää. Tunnit vierähtävätkin ihan liian nopeasti näiden söpöliinien joukossa.

 Kun kissa tulee lähelle ja alkaa kehrätä, niin kiire, stressi ja ihan kaikki unohtuu ja saa vain olla läsnä siinä hetkessä.

Ihanaa mielestäni on kissakahvilan lämmin tunnelma! Kissat luovat ympärilleen rauhallista tunnelmaa ja kissat ovatkin mielestäni parasta terapiaa, mitä voi saada. Kun kissa tulee lähelle ja alkaa kehrätä, niin kiire, stressi ja ihan kaikki unohtuu ja saa vain olla läsnä siinä hetkessä. Kissat ovat siis maagisia kehruukoneita. Ne ovat lähellä, pökkivät, kehräävät ja välillä keskustelevat. Niillä on eri luonteenpiirteitä niin kuin meillä ihmisilläkin, mutta kissoja on kuitenkin helpompi lähestyä kuin ihmisiä ja kissat myös  lähentävät ihmisiä. Olen muutenkin puhelias ja tutustun helposti uusiin ihmisiin, mutta olen huomannut että lämmin henki myös kaikkien Kissakahvilan asiakkaiden välillä on käsinkosketeltavaa. No kissoistahan riittääkin puhumista ♡ Puhumattakaan henkilökunnasta. Kissakahvilassa saa ihanaa palvelua ja erityiskiitosta hyvän palvelun lisäksi annan loistavista ruuista, joita kahvilassa tarjoillaan. Raakakakku joka kuvissa jo vilahtikin, on todella maittavaa!

Oma lempparini kissoista on Nestori! Nestori onkin oikea linssilude ja hän esiintyykin useassa ottamassani kuvassa.

Alla kuva uteliaasta ja vauhdikkaasta Nestorista. ♡

KISSAKAHVILA HELKATTI

FREDRIKINKATU 55, HELSINKI. LÄHELLÄ KAMPIN ASEMAA.

AUKI TI-LA 11.00-19.00

Kissakahvila on tosi suosittu, joten jos haluat mennä kahvilaan juuri tiettynä aikana ja tiettynä päivänä niin sitten suositellaan tekemään varaus. Alla linkki varausohjelmaan. 

VARAA AIKA

♡ Laura

comments powered by Disqus