The Bos

Freesimpi ilme halvalla

Usein kuljen meikittä ja muutenkin käytän meikkiä tosi neutraalisti. Hyvä ripsari ja kulmakynä ovat kuitenkin juttuja, joita tykkään käyttää (omat kulmakarvani ovat miltein valkoiset). Kulmakarvoista ja ripsistä annan vinkkejä myöhemmin, mutta nyt tunnelmiin highlight testailuistani.

Tein korostuksista ja valoituksista todella neutraalit, mutta hämmästyksekseni se vaikutti huomattavasti "normaaliin arkilookkiini".

Testissä on siis The Bos Face shaping countour stix. Tein korostuksista ja valoituksista todella neutraalit, mutta hämmästyksekseni se vaikutti huomattavasti "normaaliin arkilookkiini". Ilme oli jotenkin paljon freesimpi ja ilakoinkin tästä jo instagramin stoorin puolella (kuva postauksen lopussa). 

INSTAGRAM --> @laurakiuru

Tuote on hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä. Se maksaa tällä hetkellä vain 9,90 ja normaalisti 11,90. En halunnut tehdä postausta heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen vaan odotin useamman testauksen vaikutusta. Niin kuin aiemmin olenkin kertonut, ihoni on todella herkkä. Siksi olinkin alkuun hivenen skeptinen ja pelkäsin näppylöiden tuloa. Niitä ei kuitenkaan tullut.

Yleensä käytän vain ja ainoastaan Cliniquen meikkejä, sillä ne eivät ainakaan aiheuta minulle näppylöitä. Heidän tuotteidensa hinnat ovat kuitenkin moninkertaiset The Bosin meikkeihin. Nyt testaan myös muita The bosin meikkejä ja tulen kertomaan niistä mielipiteitäni blogissani. Ainakin hyvä aloitus! Alla kuvia tuotteista ja malli "sotamaalaukseen". (Huom. hyvä häivyttäminen on tärkeää ja tuote levittyykin kivasti!)

Face Shaping Contour Stix W7*Yllä oleva kuva The Bos sivulta

Kuvahaun tulos haulle highlight face *Yllä oleva kuva Pinterest

Kuva INSTAGRAMINI STOORISTA

Ihanaa viikkoa!

♡ Laura

comments powered by Disqus