resepti

Gluteenittomat teeleivät

TAIKINA

  • 4 dl gluteenittomia jauhoja
  • 1 dl puhtaita kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl hunajaa
  • 2 dl kauramaitoa

Sekoita ainekset keskenään. Jaa taikina viiteen osaan. Pyörittele osat palloksi ja litistä ympyröiksi. Paista 225 asteessa noin 7-10 min kunnes teeleivät ovat pinnasta kullanruskeita.

PÄÄLLISET

Voitele teeleivät. Leikkaa omenasta siivuja ja asettele ne teeleivän reunalle. Leikkaa kurkku juustohöylällä siivuksi, kerää siivut päällekkäin ja tee viilto keskelle ja asettele toiselle puolelle teeleipää. Leikkaa pikkutomaateista siivut ja yhdestä tomaatista kukka leikaten paloja pois. Koristele leipä miniversoilla ja mausta basilikalla.

IHANAA VIIKONLOPPUA!

♡ Laura

comments powered by Disqus