Yliopisto

Jännitystä

Tänä kesänä olin lomalla. Se oli yhden sun toisen asian summa, mutta tosiaan en ole ollut kunnolla kesälomalla sitten vuoden 2012, jolloin aloitin ensimmäiset "kunnon työt". Siitä lähtien olen aina ollut töissä opiskeluideni ohessa. Nyt tänä kesänä oli kuitenkin tosin.

Aluksi rentoutuminen ja rauhoittuminen oli todella vaikeaa, mutta lopulta opin jopa nauttimaan kiireettömyydestä.

Loma on kuitenkin nyt ohi ja huomenna on aika palata arjen pariin. Arkeen palaaminen on kuitenkin jännittänyt tavallista enemmän, koska minulle tyypilliset tarkat aikataulut ovat haihtuneet lomaillessa miltein tyystin. Olen aina vaudissa ja täytän kalenterini miltein minuutin tarkkaan. Tämän takia täysin lomalla oleminen sekä saatikka kiireettömyys olivatkin haaste. Aluksi rentoutuminen ja rauhoittuminen olikin huvittavan vaikeaa, mutta kaikestahan selviää harjoittelemalla. Loppulomalla osasin jo nauttia kiireettömyydestä.  

Vaikka uusi ja tuleva nyt jännittääkin, eikä uni meinaa millään tulla, niin tiedän, että tämä jännitys on hyvästä. Odotanhan innolla uusia haasteita, jotka vievät minua taas eteenpäin kohti uusia unelmia, kuten haavetta tohtoriopiskelijaksi pääsemisestä. Huomenna alkaa puolen vuoden pesti tutkimusassarina Helsingin yliopistossa ja maisteriopinnot jatkuvat siinä sivussa. Tsemppiä kaikille muillekin uusiin haasteisiin! Luottakaa itseenne, niin kaikki on mahdollista ;)

 Alla ihania kesämuistoja kuvien muodossa. Ihanaa alkanutta viikkoa! 

Kellot: Cluse Finland / Kengät: VAMOS

Onko teitä muita jännittänyt töiden/ opiskeluiden tai vaan ihan perus arjen alkaminen loman jälkeen?

♡ Laura

comments powered by Disqus