liikunta

Juokseminen Q&A

Hei kaikki ihanat blogini lukijat! Pahoittelut maanantain postauksen myöhästymisestä. Minulla on superkiireinen viikko ja kaikki vapaa-aika menee gradun kimpussa, sillä torstaina on graduni esittely. Päätin kuitenkin, että vastaan pikaisesti teiltä saamiini kysymyksiin juoksemisesta.

"MIKSI JUOKSET?"

Saan juoksemisesta jotain mitä en mistään muusta liikuntaharrastuksesta koe saavani. Juostessa ei tarvitse miettiä mitään. Aivot tuulettuvat täysin ja lenkin jälkeen on käsittämättömän hyvä olo niin fyysisesti kuin henkisesti. Juokseminen luo minulle positiivista energiaa ja usein lenkin jälkeen saan parhaat ideat!

Juokseminen on lempiharrastukseni. Vaikka innostun uusista liikuntamuodoista, niin juoksulenkit pysyvät.

"KUINKA PITKIÄ LENKKEJÄ JUOKSET JA KUINKA USEIN KÄYT LENKILLÄ?"

Tavallisesti juoksen rauhallisella tahdilla 7-8 km lenkkejä (noin 50 min). Kun olen juoksumoodissa, lenkkejä tulee heitettyä harva se päivä (jopa 7 kertaa viikossa), mutta esim. nyt minulla on niin paljon muitakin liikunnallisia innostuksen kohteita, että normi tällä hetkellä on vain 2-4 lenkkiä viikkoon.

Viikonloppuisin kun aikaa on enemmän, juoksen 14-16 km lenkkejä.

"OLETKO KILPAILLUT?"

Lapsena ja teininä olen kilpaillut ja ei kilpailuhenkisyys mihinkään ole kadonnut. Juokseminen on kuitenkin minulle elämäntapa. Se on harrastus mitä teen omaksi iloksi. Silti haaveenani on maratonille osallistuminen...ehkä jo tulevana kesänä...saa nähdä miten aika riittää treenaamiseen.

Treeneissä mukana Pulsnutrition

Mitä te syötte treenin jälkeen? 

Instagram: laurakiuru
Facebook: laurakiurublogi

♡ Laura

comments powered by Disqus