hyvinvointi

Puhtaampi iho? + ARVONTA!

Huomenta! Tässä tulee blogini ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen arvonta. ;) Kävin eilen Ruohonjuuressa shoppailemassa ja ystäväni Sannan suosittelemana ostin Himalajan kristallisuolasaippuaa sekä ihonhoidon ihmesieni, Konjac-kasvosieniä.

Minulla on siis puhjennut viime vuoden keväällä aikuisiän akne, jolloin ennen puhtaalle ja kauniille iholle alkoi yhtäkkiä ilmaantua kipeitä ja vaikeasti parantuvia näppylöitä. Kun yhden sai pois, niin seuraavat näpyt odottivat jo vuoroaan. Todella turhauttavaa siis. Olen myös syönyt akneen sen puhkeamisen jälkeen monta antibioottikuuria, mutta aknesta tulen postaamaan ihan itsenäisen jutun myöhemmin. Ei siitä sen enempää tällä kertaa.

Sanna siis suositteli tuotteita minulle, koska tietää että olen testannut vaikka mitä kiukuttelevan ihoni hoitoon. Olen myös lukenut muiden blogeista, että iho on puhdistunut näiden tuotteiden ansiosta. Jokaisella on tietenkin omanlainen ihonsa, mutta --> Let`s try out

Mikä ihmeen Konjac-kasvosieni?

"Konjac-kasvosieni on pieni kämmeneen mahtuva sieni, jolla voi puhistaa meikin, lian ja talin iholta. Se kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa ja tasapainottaa luonnollisesti ihon pH:n." 

Himalajan Kristallisuolasaippua?

"Kristallisuola puhdistaa, desinfioi ja sen mineraalit ravitsevat ihoa luonnollisesti. Kristallisuola on louhittu puhtailta Himalajan vuoristoalueilta."

Eilen illalla kerkesin jo testata molempia tuotteita ja iho tuntuu kyllä nyt kivan pehmeältä. Konjac-kasvosientä uskon, että alan käyttää päivittäin, mutta minulla on tosi herkkä ja kuiva iho, niin Kristallisuolasaippuaa alan käyttää vain kerran viikossa. Samaa Sannakin vinkkasi minulle. 

Ja nyt Arvontaan --> Arvon TEIDÄN kesken yhden paketin, johon siis kuuluu Himalajan kristallisuolasaippua sekä Konjac-kasvosieni (normaalille iholle). HUOM! Osallistumisaikaa on viikon verran, eli ensi viikon keskiviikkoon 29.3 kello 12.00 asti. Voittajalle ilmoitan keskiviikkoiltana.

Arvontaan osallistuminen on helppoa! Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jota EI julkaista missään. Otan arvonnan voittajaan yhteyttä sähköpostitse, pyydän osoitteen ja lähetän tuotteet perille.

OHJEET:

1. Kommentoi alla olevaan kommenttikenttään jotakin, esim. ”osallistun arvontaan”

2. Jos kommentoinnissa on vaikeutta, ohjeet kommentointiin voit lukea ANNA OON blogista. <3 (Kommentointi onnistuu myös nimettömänä ”kommentoin mielummin vieraana”.)

3. Sitten vaan kommenttia tulemaan.

Osallistumisaikaa on siis keskiviikkoon 29.3 klo 12.00 asti. Voittajalle ilmoitan tiedon sähköpostitse.

Tsekkaa myös Facebook sivuni, josta löytyy uusimman postaukset --> Laura Kiuru

Erityiskiitos myös niille, jotka alkavat seurata minua täällä blogissa <3!

<3 Laura

Konjac-sieni Himalajan Kristallisuolasaippua

*Tuotteiden kuvat ovat Ruohonjuuren verkkosivuilta

comments powered by Disqus