ihonhoito

Kuiva ja auringossa palanut iho

Minulla on todella herkkä iho ja tämän takia on tärkeää, että käyttämäni rasvat ja meikit ovat laadukkaita sekä puhtaita. Käytän hyvin neutraaleja tuotteita, joissa ei myöskään ole vahvoja hajusteita. Ihooni tulee helposti näppylöitä ja on ihanaa löytää tuotteita, jotka oikeasti sopivat minun kuivalle ihotyypilleni. 

Palasin viisi päivää sitten Espanjan auringon alta. Yllä oleva kuva on alkureissusta ja viimeisen päivän bruna ei sitten ollutkaan lähellekään noin viehättävä. Kuvamateriaalia tästä ei kuitenkaan valitettavasti ole saatavilla, mutta kuvailtuna ihoni oli kuin tomaatti ja kiristi kuivuuttaan. Sen huomasin varsinkin saavuttuani takaisin Suomeen. 

Yleensä käytän ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen apteekista ostettuja Favoran tuotteita. Sen luottotuotteita minulle ovat pehmeä puhdistusvaahto sekä koskeuttava hoitovoide kasvoille. Tuotteet olivat kuitenkin kotoani loppuneet ja minulle oli saapunut postista Herbinan tuotteita. Niinpä olen nyt viiden päivän ajan hoitanut ihoani Herbinan 1. Moisture Balancella eli kosteuttavalla ja puhdistavalla puhdistusvaahdolla sekä 2. Moisture Balance tehokosteuttavalla kasvonaamiolla. 

Moisture Balance PUHDISTUSVAAHTO: Tuote sopii sekä normaalille, että kuivalle iholle. Siinä on hyvin lempeä tuoksu, milteimpä neutraali. Pesen sillä iltaisin meikit pois. Se ei kuivata ja sitä voi käyttää päivittäin. Tulen pitämään sen iltarutiineissani!

Moisture Balance KASVONAAMIO tehokosteuttava: Tässäkin tuotteessa on neutraali kevyt tuoksu. Tuotetta voi käyttää pikakosteuttajana (3 min), tehokosteuttajana (10 min) tai yönaamiona. Minä olen käyttänyt viiden päivän ajan tuotetta yönaamiona! Nyt on ihanan pehmeä ja raikas iho, ja auringon polttama kuivuus on tiessään. Jatkossa jatkan käyttämistä pikakosteuttajana tai tehokosteuttajana, kun ihoni on jo tarpeeksi kostea.

HYVIÄ TUOTTEITA näistä siis molemmat!

Mitä tuotteita te käytätte kuivalle iholle?  

♡ Laura

comments powered by Disqus