Ravintola Sunn

Luksusta arkeen

Olin tänään ihanan Iidan kanssa Ravintola Sunnissa nauttimassa sunnuntaipäivän brunssista. Viikko on ollut todella kiireinen ja oli ihanaa vain rauhoittua, istahtaa paikoilleen, nauttia hyvästä sekä kauniista ruuasta ja ihanan ystävän seurasta.

Ravintola Sunn on sijainniltaan mitä mainioin. Se sijaitsee aivan Senaatintorin juurella, kaiken vilskeen ja tapahtumien ympäröimänä. Parasta Ravintola Sunnissa on kuitenkin sen rauhallisuus ja idylli tunnelma. Itselleni on myös todella tärkeää, että ruoka on kaunista, sillä mielestäni on tärkeää, että ruokaa saa syödä myös silmillä. Täällä ruoka on aseteltu kauniisti ja noutopöytä on erittäin siisti. Kattaus ihan kutsuu puoleensa!

Parasta Ravintola Sunnissa on kuitenkin sen rauhallisuus ja idylli tunnelma.

Brunssilla on tarjolla vaikka mitä ja kaikille löytyy varmasti jotakin. Alla lista tarjonnasta.

Leipävalikoima, croisantteja
Meijerivoita, tuorejuustoa, valikoima hilloja
Sunnin granolaa ja jogurttia
Ruokaisia salaatteja
Quiche-päivän suolainen piirakka
Päivän keittoa
Leikkeleitä
Juustoja
Kauden hedelmiä
Sunnin makeat
Kahvia Johan & Nyströmiltä
Laadukas teevalikoima

Maukas lohi ja raikkaat maukkaat salaatit ovat omia lemppareitani tältä brunssilta. Ruuat on valittu selvästi harkiten ja ovat ilo makunystyröille! Todella herkullisia siis. Myös gluteenittomien asiakkaiden tarpeet on huomioitu ja tänäänkin saimme ihanaa lämmintä gluteenitonta leipää pöytään tarjoiltuna. Henkilökunta on todella ystävällistä ja huomaavaista ja palvelu on aina hyvää. Erityisesti tänään meitä palvellut mies oli aivan huippu! 

Brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 10-16. Ja jos valmistujaislahja vielä puuttuu, Sunn ravintolaan saa myös lahjakortteja. Ihana ravintola. Suosittelen testaamaan!

Ja jos valmistujaislahja vielä puuttuu, Sunn ravintolaan saa myös lahjakortteja.

Alla kuvia brunssilta 

Vaikkakin monta brunssia on tultu koettua Helsingissä, niin kuulen mielelläni teiltä vinkkejä hyvistä brunssipaikoista!

♡ Laura