Korun Kaunis

Mitä lahjaksi jos on jo kaikkea?

Kesäkuu on jo ihan ovella ja kesällä on paljon erilaisia juhlia kuten valmistujaisia, rippijuhlia, syntymäpäiviä ja muuten iloisia tapahtumia yhdessä rakkaiden kanssa. Usein tuleekin pohdittua mitä voisi antaa lahjaksi toiselle, jos tuntuu että kaikkea jo löytyy. Itse selailin viime syksynä lahjaideoita poikaystävälleni ja lopulta etsimisen jälkeen törmäsin somessa Korun Kauniiseen

Korun Kaunis on erikoistunut kaiverrettuihin kuvakoruihin, jotka sopivat lahjaksi ihan kaikille!

Korun Kaunis on erikoistunut kaiverrettuihin kuvakoruihin, jotka sopivat lahjaksi ihan kaikille, koska koruista saa tehtyä todella yksilöllisiä. Mielestäni hienoa onkin, jos lahjan saajaa on oikeasti mietitty!

Korujen hinnat lähtevät noin 8 eurosta ylöspäin ja hintaan vaikuttaa pääasiassa korun koko. Itse teetin heillä nyt keskikokoisen ID-Tag avaimenperän (25,50) ja halusin korun toiselle puolelle myös kaiverruksen (4), joten hintaa tuli lopulta 29,50. Hinta ei todellakaan ole paha käsityöstä sekä laadusta. + hintaan kuuluu myös kaiverrus, ketju tai avainrengas, alv sekä postituskulut. Erinomainen lahja siis ja se on tilattavissa nopeasti ympäri Suomea!

Korun Kauniilta on saatavissa myös pieniä somisteita koruihin.

Korunkaunis löytyy myös Instagramista 

Miten tilaaminen tapahtuu?

Tilaaminen on helppoa! Laitat viestiä ja mahdolliset kuvat sekä tekstin sähköpostilla osoitteeseen korunkaunis@korunkaunis.fi. Saat pian vastauksen ja ehdotukset miten korun voisi toteuttaa. Kun olet tyytyväinen ehdotuksiin ja vastannut viestiin, koru valmistetaan ja pian koru onkin jo kotiovellasi. Itse hämmästyin nopeaa toimitusta ja todella hyvää palvelua. Esim. ensimmäisellä kerralla kun tilasin avaimenperän poikaystävälleni, olin lähettänyt monia kuvia, joista hän oli yhdistellyt hurmaavan kokonaisuuden. Olin todella tyytyväinen saamaani palveluun ja tilasin sen takia myös uudestaan.

Korun materiaali ja kaiverrus?

Koru on ruostumatonta  terästä. Kaiverrus on kestävä ja se näkyy ihanasti heijastuen korusta.

Haluan tukea pieniä yrityksiä. Korun Kaunis on yhden henkilön yritys, jota pyöritetään kokopäivätyön ohella. 

Miten Korun Kaunis on syntynyt?

Idea yritykseen on saatu Lontoon matkalta 2013. Siitä lähtien käsityöyritys on toiminut Kirkkonummella.

* Alla kuvia uusimmasta tilauksestani, joka on menossa lahjaksi. 

Vähennä lahjastressiä!

♡ Laura