hyvinvointi

Näin voit parantaa keskittymiskykyä ja vähentää stressiä

Olen nyt hiljattain päässyt tutustumaan eteeristen öljyjen maailmaan. Nenäni on hyvin herkkä ja saan helposti päänsäryn vahvoista tuoksuista, mutta eteeriset öljyt ovat olleet positiivinen yllätys. Minulla on ollut nyt muutaman viikon ajan käytössä alla kuvassa oleva käsikoru, johon olen noin joka toinen päivä tiputtanut tilkan eteeristä öljyä. Calm & Sparkle nettikaupan eteerisistä öljyistä minulla on ollut käytössä sitruuna sekä greippi. Alla kerron lisää miksi käytössäni ovat olleet juuri kyseiset tuotteet. 

Käsikoru eteeriselle öljylle

 Ihanan raikkaan tuoksun lisäksi eteerisillä öljyillä on myös positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin

*Kuvan minusta on ottanut valokuvaaja Omer Levin

Greippi eteerinen öljy

Greippiöljyllä on vaikutuksia ihmisen mielialaan. Itse olen aina vauhdissa ja kiire ja sitä kautta myös stressi ovat tuttuja kavereita. Tämän eteerisen öljyn tuoksu on kuitenkin rauhoittava ja auttaa rentoutumaan. Katso myös edellinen postaukseni, jossa esittelen Spacemaskin, jota voi myös käyttää rentoutumiseen tai nukahtamisongelmiin.

Sitruuna eteerinen öljy 

Sitruuna on yksi lempituoksuistani. Hyvän tuoksunsa lisäksi se kuitenkin vaikuttaa myös työtehoon, nimittäin tuoksu auttaa keskittymään. Itselläni työteho on kunnossa, mutta keskittymiskyvyn kehittyminen ei ole koskaan pahitteeksi ;)

 Calm & Sparkle nettikauppa

♡ Laura