hyvinvointi

Natural Teeth Whitening ARVONTA

Moikka! Nyt onkin taas keskiviikko ja hyvinvointipostauksen aika ja tässä tuleekin arvontaa toisen perään! Viime viikon keskiviikon arvonnan voittaja oli Lis-Birgit, jolle on tänään lähtenyt viestiä voitosta. Onnea vielä! :)

Oletko koskaan miettinyt miksi muilla on valkoisemmat hampaat kuin sinulla?

Arvon yhden Black & White Organics hampaiden valkaisutuotteen. Itselläni on ollut tämä käytössä jo pitkään ja olen täysin ihastunut siihen. Aluksi pesin sillä hampaani päivittäin, mutta nykyään aina silloin tällöin, kun kaipaan kirkkautta hymyyni. Ihana tuote ja oikeasti valkaisee! <3

Kaunis, kirkas hymy tuo itsevarmuutta ja samalla hyvinvointia...

Nyt teillä on myös mahdollisuus saada tuote itsellenne osallistumalla tähän arvontaan!  HUOM! Osallistumisaikaa on viikon verran, eli ensi viikon keskiviikkoon 5.4.2017 kello 12.00 asti. Voittajalle ilmoitan keskiviikkoiltana.

Arvontaan osallistuminen on helppoa! Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Otan arvonnan voittajaan yhteyttä sähköpostitse, pyydän osoitteen ja lähetän tuotteet perille.

OHJEET:

1. Kommentoi alla olevaan kommenttikenttään jotakin, esim. ”osallistun arvontaan”

2. Jos kommentoinnissa on vaikeutta, ohjeet kommentointiin voit lukea ANNA OON blogista. <3 (Kommentointi onnistuu myös nimettömänä ”kommentoin mielummin vieraana”.)

3. Sitten vaan kommenttia tulemaan.

Tsekkaa myös Facebook sivuni, josta löytyy uusimmat postaukset --> Laura Kiuru

Erityiskiitos myös niille, jotka alkavat seurata minua täällä blogissa <3!

Ps. Olen myös aktiivinen instagramin puolella --> Laura Kiuru 

Kauniita unia!

<3 Laura

comments powered by Disqus